Zovnula sam komšiju da mi pročepi odvod u kuhnji! Ali on je pogrešno razumio šta želim.

Još kasnije, ona se rastala sa svojim prijateljicama i otišla u noćni klub sa svojim sinom i njegovim prijateljima. Planirala je da popije samo jedno piće i ode kući. Kada je krenula uz stepenice, da izađe iz kluba, priseća se ona, na vrhu je videla grupu muškaraca koji su joj delovali poznato. A onda joj se pamćenje briše. Ne seća se da je napustila klub, ili bilo čega drugog, dok se nije probudila u nepoznatoj hotelskoj sobi.

Bila je okružena grupom golih muškaraca i osećala se veoma loše zbog droge koju su joj sipali u piće. Mišel nije mogla da se pomeri ili išta izgovori, dok je bila silovana i mučena od strane muškaraca.

– Nisam imala izbora nego da samo istrpim sve – otkrila je Mišel. Kada je ujutru napustila sobu, osećala se iscrpljeno, i osećala snažne bolove, a jedan od muškaraca joj se zahvalio na “dobroj rekreaciji”. Bila joj je potrebna cela nedelja da prikupi hrabrosti da se obrati policiji i prijavi svoje traumatično iskustvo, a medijima se ispovedila da bi ohrabrila druge žene koje dožive sličnu stvar da je odmah prijave.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*