Znala je kako iz muškarca izvući ono što želi. To je meni doduše i trebalo, mladom i neiskusnom…

Stigli smo i zaseli u dnevnoj sobi. Rekao sam da moram do toaleta i zadržao sam se namerno dugo da bi im dao prostora. Izlazim iz kupatila i vidim nema Marka i Jelene.

– Gde su? – pitam.

Drugar, mislim da se zvao Lazar, kratko odgovori.

– E tu su, Jelena da mu pokaže nešto.

Krenuo sam ka spavaćoj sobi i Lazar mi je samo rekao:

– Nemoj da ulaziš, nešto pričaju, pa zato.

Ušao sam i Marko je ležao na krevetu. A Jelena onako u haljini sa sisama izbačenim dudlala njegov kurac i malo drkala sisama gledajući mene. Marko se u trenu pogubio, ali sam mu rekao:

– Ostani da ležiš i uživaj.

Pogledali su se Lazar i Marko, a Jelena je samo nastavila da dudla Marku. Lazar me je pogledao i rekao:

– Tebi ovo ne smeta? Da ti ovakvu ribetinu i ženu drugi tuca?

Varam muža sa šefom!

Rekao sam naravno da ne smeta, da čak više uživam u tome. Seo sam i izvadio kurac, u fotelju pored je seo Lazar i onako pogubljen prvo izvadio kurac i on krenuo da ga diže lagano. Jelena je ustala podigla suknjicu i lagano sela na Markov kurac koji je bio prosečan. Sela i krenula polako da ustaje i seda na njega. Jelena je lagano krenula da ubrzava i da mu govori:

– Ajde lepi, nabi miga kao što si pričao u kafiću da ćeš me tucati jer sam ti toliko jebozovna i prava kurva sa tim ogromnim sisama. Tucaj me ili će me tucati tvoj drugar.

Marko je krenuo da ubrzava i Jelena je počela da uživa. Lazar kako je izvadio svoju kurčinu. Ja sam se iznenadio. Marko je naguzio Jecu i već krenuo da je tuca, da radi Jeleni ono što volimo. Jelena je krenula da stenje i uživa, videlo joj se po licu i grimasama. Marko je uhvatio za kosu povukao iza, Jelena se izvila i rekla:

– Toooooo… Tako me tucaj dok moj mužić gleda kako mu rasturaš ženicu i verenicu. Joj tucaj me! Ahhhh, joj što si bezobrazan.
U jednom trenu je Lazar ustao, skinio pantalone i samo rekao:

– Nidžo druže izvini. Ali ja moram da se pridružim ovom karanju.

NASTAVAK PRIČE I JOŠ SLIKA NA NAREDNOJ STRANICI ——>

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*