Znala je kako iz muškarca izvući ono što želi. To je meni doduše i trebalo, mladom i neiskusnom…

Pre nego sam joj ga zabio, ona ga je sasvim nežno uhvatila desnom rukom i stavila na otvor svoje pičke. Taj osećaj ne mogu zaboraviti – lepa i draga gospođa, leži ispod mene, uzima moj kurac, lagano ga stavlja na otvor svoje uspaljene pičke. Gurao sam ga lagano. Primila ga je sa osjećajem koji se ne može opisati – pička je bila vlažna, stišćući ga pri prodoru. Došao sam do kraja, pa opet natrag. Nabijao sam ga do kraja. Ona je lagano raširila noge, pridržavala me odozgo, pritiskala prema sebi, ljubila me i grlila. Savršeno se lepo jebala, nežno, onako kakva je inače bila u ophođenju. Tražila je da upalim svetlo: maco, upali svijetlo da vidiš kuda ideš, (tj. da vidim njenu pičku, da vidim kako je jebem), jer je to izgleda uzbuđuje, a ona da vidi moj kurac kako joj ga stavljam. Probali smo i to, ali na kratko. Opet je tražila da joj ga stavljam onako otraga. Probao sam i to, ali meni to tada nešto i nije bilo posebno. Prešli smo na klasičnu jebačinu. Opet sam bio na njoj, polako joj ga nabijao odozgo. To mi je tada bilo nešto najlepše; ja na njoj, jašem je i ljubim, jebem je a ona ga prima i strastveno. Divota i nezaboravno!

Opet je bila nježna, opet ga je primila onako fino, jebala se kao prava iskusna žena, sa guštom. Uživala u jebanju, sva se  vorila u jednu sočnu finu pičku, koju je trebalo zadovoljiti na svaki način, ali lijepo i fino, u finom ritmu, bez divljanja. To je dobrano potrajalo. Uzbudio sam se do maksimuma, nisam se mogao uzdržati – svršio sam tako što sam ga izvadio vani i svršio. Njoj je bilo jako žao: maco, zašto? Mogao si svršiti unutra, to je meni najveći gušt! Maco, volim kada mi svršiš unutra, to me čini nekako sretnom, meni je to blaženo, volim doživjeti orgazam kada mi svršiš unutra. Drugog dana – na večer, nije trebala predigra, nagovaranje, izviđanje, očekivanje. Došli smo u njenu sobu, poljubili se, pomazili i ona je počela sa skidanjem. Dovoljno je bilo par poljubaca, malo maženja, i ona je bila skuhana.

Maco – već si me skuhao, znala je reći. Već je bila itekako spremna na jedno jebanje, sve je bilo jasno. Ja sam se skinuo do gola, kurac mi je ukrućeno stajao, što je nju očito uzbuđivalo. Legao sam na nju. Maco, polako – večeras ga hoću unutra, da mi lijepo unutra svršiš. Guštala je, podajući se. Ležala je, jebala se, ljubila me, a ja joj lagano zabijao, ali do kraja. E, sada pazi, kazala je – sada kad budeš svršavao, osjećat ćeš kako ga ona stišće i cijedi. Došao je i taj moment koji je očekivala – trebao sam svršiti u pičku. E, tek tada sam osjetio koliko joj je bilo teško za ono sinoć! Bili su to mlazovi sperme, špricao sam unutra, onako nabijenog do kraja. Veličanstveno. Dugo, dugo je uživala u orgazmu, uvijala se, grlila me, miješala tijelom, a mene poticala da joj svršim sve, a ona ga je onda cijedila do kraja. Maco, govorila je, prodri do kraja, u onu drugu rupu, malu rupu unutra, (u maternici ),to mi je savršeno, to je fantastičan doživljaj. Nisam je tada razumio, nisam znao tada što je to.

NASTAVAK PRIČE I JOŠ SLIKA NA SLJEDEĆOJ STRANI —–>

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*