Znala je kako iz muškarca izvući ono što želi. To je meni doduše i trebalo, mladom i neiskusnom…

– Idi ti, ja ću još malo da ostanem – odgovorio mu je drug.

Marko je otišao, a Lazar je ostao i ja sam mu predložio da ostane da spava. Stan je imao dve spavaće i dnevni boravak. Laza je ostao. Jelena se vratila iz kupatila i sela pored mene, gledajući Lazu i mazeći svoju pičkicu izjebanu. Rekao sam da Laza ostaje i to je to. Otišli smo u krevet. Negde oko devet sam se probudio da bih otišao da pišam i čuo glasove. Ušao lagano, provirio i video Jelenu kako meša kukovima nabadajući se na njegov kurac. Čuo sam je samo:

– Joj koliko mi je ovo trebalo, da me neko tretira kao drolju i da me tuca. Jebi me, molim te, jebi me jer sam drolja koja se sada krišom tuca da joj verenik ne zna. Joj koliko mi je dobro. Svrššššavaaaammmm… Nemoj da staješ.
Laza je rekao da će i on svršiti. Jelena mu je samo brzo skinula kondom i onako u zanosu vratila ga nazad i krenula jače i brže da meša. Krenuli su da svršavaju. Jelena je skoro pa krenula da vrišti i stavila jastuk preko usta, Laza je krenuo da puni moju dragu. Jelena se tresla, a on kao gorila krenuo da sebi stenje i dere i puni Jelenu jako. Svršili su i samo su legli jedno pored drugog. Jelena mu je priznala:

Po prvi put u životu sam počela da se palim na muškarca a da to nije moj suprug…

– Dugo nisam ovako svršila.

Bilo mi je malo krivo.

– Izjebao si me i znala sam da bolje tucaš nego Marko. Minut još ću da ležim i moram nazad kod Nikole u krevet.

Ja sam se vratio nazad i posle par minuta ulazi Jelena. Samo

sam je pogledao i nasmejao, a ona:

– Šta je? Uživala sam. Valjda i ja imam pravo na to. Ajde pravi se mutav kao da ništa nije bilo.

Stavio sam prste i još je njegova sperma bila tu. Mnogo sam napaljen bio što je i ona znala, uzela je kitu i popušila ga. Svu sam je isprskao po licu. Posle podne kada smo došli sebi, otišli smo da ručamo i pozdravili se sa Lazaron. Jelena je razmenila brojeve i tako ostali u kontaktu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*