Živim u raskošnom stanu, a sama sam. Tražim nekoga da živi samnom!

Položila sam mu ruke na ramena, i počela ga strastveno ljubiti. Ostala dvojica su šokirano gledali prizor iz str*ptiz klubova iz američkih filmova, ali su brzo došli sebi i počeli me bodriti povicima koje sam jedva razaznavala od glasne glazbe.
– Tooo mala, miješaj…
– Uh kako imas dobro du*e, poludit ću…
– Jee*bo te, kako si dobra…
– A mi ostali, kad ćemo mi dobiti malo… – upitao je jedan, pomilovavši mi dno leđa i lagano klizeći rukom po mojoj gu*i.

Pogledala sam na podij, Vesna je još uvijek stajala na istom mjestu, upitno me gledavši, pogledom koji me molio da prestanem i izađem s njom. Nasmješila sam joj se, namignula i oblizala se pohotno, pa se polako prebacila u krilo drugog. Haljinica mi se već zadigla, a crna tanka tkanina tangi ionako je jako malo skrivala od moje okrugle, glatke gu*e koja je miješala u ritmu glazbe, dok sam se trljala o prepone drugog dečka čiji sam tvrdi ku*ac u hlačama jasno osjećala. Bila sam već prilično mok*a i nap*ljena.

Plešući u krilo drugoga počela sam se naizmjenično ljubiti sa ostalom dvojicom, dok me ovaj kojem sam sjedila u krilu uhvatio za gu*u, stiščući ju i gurajući me sve više i jače na sebe. Krajičkom oka sam primjetila da nas sve više ljudi gleda, ali nije me bilo briga.

AKO VOLIŠ GRUB SE*, ZA 30 EURA DOBIJEŠ SVE….

Prizor je trajao možda desetak minuta, za to vrijeme prebacila sam se i trećem u krilo dok su se dečki sve više i više oslobađali i ispitivali moje granice, hvatajući me i milujući po cijelom tijelu, posebno se zadržavajući na si*ama i gu*i. Bila sam potpuno napaljena i mokra, spremna da se poše*im sa njima nasred kluba, ali mala trunčica razuma u mojoj podsvjesti spriječila me u tome. Nagnula sam se prema dečku kojem sam sjedila u krilu, ugrizla ga lagano za uho i šapnula:
– Vodite me negjde, hoću se je*ati.

NASTAVITE ČITATI NA NAREDNOJ STRANI —–>

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*