Živim sa Materom, nemamo ni TV u kući. Mnogi mi nude pomoć ali traže od mene da im…

Obgrlio me i mijesio mi gr*di jako i strasno. Na gu*i sam osjetila veliku tvrdu izbočinu. Srce mi je užasno kucalo i sva sam se uzbudila. “Razmišljao sam puno o tebi od onog dana. Bi li voljela da uđemo unutra?”, rekao je. “Daa…”, tiho sam odgovorila s uzdacima. Ušli smo u njegovu kuću. U dnevnoj sobi me stisnuo uza zid i počeli smo se strasno ljubiti. Njegove ruke su bile po cijelom mojem tijelu. “Tako te želim…” Rekao je. Otkopčao mi je košulju i grudnjak i ljubio mi gru*i, gnječio ih, masirao, mijesio, lizao.

U ta*gama mi je postalo vruće i mokro. Zatim je desnu ruku stavio na moju gu*u i stiskao je, te me počeo dirati među nogama i gurao mi prste u pi*u preko tajica, istovremeno trljajući svoj ku*ac o mene. Otkopčao je hlače i stavio moju ruku u svoje bokserice. Znala sam što to znači. Htio je da mu popu*im. Spustila sam se na koljena i razgrnula mu hlače i bokse. Predamnom se našao ogroman tvrd ku*ac. Tad sam već spavala s puno dečkiju, ali s ovakvim nečim se još nikada nisam srela.

DOŠLA KUĆI S POSLA I ZATEKLA MOMKA SA NAJBOLJOM PRIJATELJICOM U KREVETU, A ONDA JE ONA… (VIDEO)

Počela sam ga ljubiti i si*ati istovremeno mu masirajući j*ja lijevom rukom. Uzela sam ga u us*a i sve dubl*e stavl*ala dodatno ga stimu*irajući jezikom. Liz*la sam ga strasno i gut*la. Čula sam mu uzdahe zadovoljstva. Zatim je stavio svoju ruku na moju glavu i gurao je da mi uđe još dublje. Onda je stavio i drugu ruku na moju glavu, čvrsto me uhvatio za kosu i počeo je*at u usta. Prvo polagano a onda sve brže i dublje dok mi nije skoro cijeli ku*ac bio u ustima. Glasno je stenjao i uzdisao. Nastavio me jako je*at u usta još par minuta. Već su me usta počela boljet. Osjetila sam da će sv*šit što je i napravio.

NASTAVITE ČITATI NA NAREDNOJ STRANICI —–>

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*