Zet je prvo kćerku, pa mene!

Smrad mali! Nisam znala kako da reagujem, i dok sam razmisljala, on poce da mi zadize spavacicu i zaviaci ruke u gacice. Odlucih da ne radim nista, da vidim sta ce se desiti… a i prijao mi je muski dodir, koji nisam osetila vec duze vreme. Nastavio je da mi jebe cerku ceprkajud mi pogacicama i konacno je nasao put do pice. Mislim da ona nije nista primecivala a on mi jevec zavukao dva prsta. Sigurno je shvatio da sam budna, cim je video koliko sam mokra.

Kada je pocela da svrsava, brzo je izvukao ruku i spustio mi spavacicu. Povuka je gacice na gore i tiho mu rekla, da spava veceras na drugom kaucu. On se pomakao a ona zaspala u trenu. Seo je. malo prevrtao kanale. a onda sam osetila kako je ponovo prisao. Povukao mi je spavacicu i spustio gacice. legao preko mene i namestio ga na ul az u picu.

Ljutito sam se okrenula i pita la ga da li je normalan. Nije vam smetalo malopre, i uterao mi ga celog bez imalo neznosti. Sreca da sam bila skroz vlazna. Poceo je da me jebe kao i nju malopre, ne obaziruci se na to sto je mozemo probuditi. Na to mi je odgovorio. da bi bas voleo da se to desi, pa da nas jebe obe istovremeno.

NASTAVITE ČITATI NA NAREDNOJ STRANICI ——->

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*