Zet je prvo kćerku, pa mene!

Kada sam se nakon doceka nove godine na trgu vratila kuci sa cerkom i zetom. nisam mogla ni zamisliti sta ce se sve desiti u narednih nekoliko sati. Nije da nije bilo hladno, a i verovatno zbog velike guzve. odlucismo da krenemo nesto ranije. Kada smo usli, sipala sam nam svima pice i ukljucila tv.Pili smo.salili se. smejali i ne obracajuci mnogo paznju na program.

Verovatno smo popili malo vise nego sto treba te su ‘pali” i neki maloslobodniji komentari – ali nokome nije smetalo, docek je. Oko dva i trideset mi se prispavalo. vise pod uticajem velike kolicine alkohola nego vremena. te sam razvukla kauc i legal dok su oni ostali na drugom da gledaju tv. San me jos posteno nije ni uhvatio kada sam zacula komesanje i kikotanje.

Nesto su prosaputali i ustali da priguse svetlo. Bilo mi je jasno sta se desava. i nastavila sam da se pravim kao da spavam. Cini mi se da je mu je pusila. Nisam mogla da odolim radoznalosti. te sam se promeskoljila i okrenula na drugu stranu. Za trenutak su zastali, ali kada su videli da spavam, nastavili su kao da se nista nije desilo, kao da nisam tu.

NASTAVITE ČITATI NA NAREDNOJ STRANICI ——->

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*