Želim MOMKA za OZBILJNU VEZU. Ako si ti taj JAVI SE. Evo MOG BROJA!

Zovem se Ivona imam 25g i ispričati ću vam priču o svome novom poslu i Gazdi. Poslije završene srednje škole radila sam na par mjesta da bi na kraju završila u jednom restoranu na kraju grada. Radila sam u kuhinji kao ispomoć. Radilo se dugo i naporno ali nije mi smetalo.

Gazda je imao 44g bio je strog ali pravedan i sve je bilo ok. Ali k Gazda imao jednu manu. Volio je da nekad radnicu uhvati za guzu. Iz toga je razloga često gubio radnike. Jednoga dana kada je prolazio po kuhinji došla sam i ja na red. Iznenada me uštipnuo za guzu i prošao dalje. U tome sam trenu svašta pomislila čak i da odmah napustim ali sam se suzdržala.

Vatrena Milada 42, nalazi se samo 2km od tebe. Javi se

I tako iz dana u dan me hvatao za gu*u i pomalo sam već ohladila i nije mi smetalo čak što više očekivala sam to. Ponekad kada bi prolazio ja bih se kao slučajno nagnula naprijed i izbacila gu*u a on bi me jako stisnuo za g*z u prolazu i nastavio dalje. Počela sam se oblačiti malo zavodnije već sam osjećala kako bi moja pi** voljela biti popunita iako je bio dosta stariji od mene.

NASTAVAK NA NAREDNOJ STRANICI —–>

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*