Želim da budem VOLJENA, zato tražim MOMKA koji želi da bude SAMO MOJ!!

Andrea traži momka za ozbiljnu vezu.

O meni…

Pozdrav svim članovima. Moje ime je Andrea, imam 30 godina. Moj hobi je vezenje (znam da vam je čudno jer to danas malo ko radi) koje me je naučila moja baka Katarina. Uživam u svome hobiju – on me opušta i zadivljuje me. Volim čitati knjige u slobocno vrijeme, gledati filmove, šetati prirodom, provoditi vrijeme na planini sa najboljim prijateljima. Za sebe mogu reći da sam smirena i jako organizovana osoba, praktikujem zdrav život s pravilnom ishranom i fizičkom aktivnošću.  Ne volim previše brz i aktivan život – ostajanje u klubovima do kasno u noć mi je nepotrebno i nezamislivo za moj ukus.

Marina iz Beča, 37 godina, traži slobodnog čovjeka za brak!

Za sebe mogu reći da sam postojana, iskrena i praktična osoba. Volim jednostavne i neobične ljude. Sviđaju mi se pozitivne i stabilne osobe i sa njima volim provoditi svoje vrijeme.

Malo sam izbirljiva i u moru ljudi koje svakodnevno viđam rijetko susrećem ljude koji mi moguolako privući pažnju. Biram prijatelje sa kojima se družim i sredinu u kojoj boravim. Izbor partnera je malo komplikovan za mene – zato sam i sama još uvijek.

Imala sam 2 ozbiljnije veze koje su igrom neprilika završile tako da sada biram sa kim ću da provodim tople trenutke ,dijelim ljubav i sve ljubavne čari. Javite mi se da se upoznamo. Ja zaista tražim nekoga da me iskreno voli i poštuje. Prolazne avanture me ne interesuju. U vezi sam iskrena, vjerna i pristojna. Ako si takav kao i ja, želiš ljubav i poštovanje, javi mi se u moj oglas da sdalje stupimo u kontakt.  Očekujem vjernu i iskrenu dušu.

JOŠ OGLASA NA SLJEDEĆOJ STRANICI —–>

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)