“SVAŠTA RADIM” ZA MALE PARE…

Nestala je struja. Vec sam zažalila što sam stavila lisice jer nije bilo šanse da ih skinem i ustanem da upalim sveću. Za par minuta sam čula otvaranje vrata i prepoznatljivo odlaganje aktovke na policu. Zacvrkutala sam da ga čekam u spavaćoj sobi i da mi treba njegova pomoć. Ušao je polako a u mrklom mraku sam videla samo njegovu konturu i prošaptala da sam mu priredila iznenađenje i da jedva čekam da me uzme i iskoristi kao neku ku*vu, da sam to dugo planirala i da jedva čekam da ga osetim.

Kad sam dodala da su mi ruke vezane lisicama i da može da mi radi šta poželi, uzdahnuo je i osetila sam da mu srce kuca kao ludo.Počeo je da mi liže stopala i obrađuje prst po prst. Uzbudilo me je strašno jer mi to do sada nikad nije uradio. Jezikom je šetao uz moje noge dok je rukama stizao svuda. Iz mene su već cureli sokovi koje je znalački jezikom pokupio grickajuci mi kli*oris. Obrađivao me je jezikom kao nikad. Prvi put sam svr**la dok me je lizao tako znalački i so*no.

Svr**vala sam u grčevima uvijajući se jer su mi ruke bile vezane. Nisam znala da je postao tako dobar, šapnula sam mu. Grickao mi je stomak, lizao ispod pazuha, grizao za bra**vice dok mi je dva prsta ugurao u ribicu i gu*u. Podivljala sam kao besna kobila, trzala se, uzdisala i molila da počne da me je*e. Počinjala sam da gubim razum i da glasno uzdišem. Samo sam zvezde videla u svom tom mraku.

NASTAVAK NA NAREDNOJ STRANICI —–>

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*