VRELA VODITELJICA USIJALA INTERNET, ALI ČEKAJTE DA SE OKRENE: Kad joj vidite cice, IZVRNUT ĆETE SE SA STOLICE! (FOTO)

Želela sam da prekinem ,a li dok me moj mladi ljubavnik još uvek ispunjavao kurcem koji je gubio čvrstinu , šaptao mi je -pusti ljubavi, opusti se ljubavi moja, uživajmo i dok me ljubio vadeći mlohavi ud iz mene među moje duge noge smeštao se drugi mladić koji je nesmetano jednim trzajem ušao u mene i više nije bilo ništa važno sem tih mladih tela koja su se prepletala oko mene. Vrsiskajući ni uzdišući uvijala sam g**om i telom izazivajući sladostrasne uzdahe i mladića koji me tu**o ali i druge dvojice od kojih je jedan ušao u moje usne, dok sam drugom snažno rukom vukla kožuru na ku**u prema stomaku. Brektali su kao parnjače dok sam se izvijala i tražila da me rasture svojim mladim telima uz moje uzdahe, -da to je*ie me , je**te, još, celog…

Trajalo je i trajalo, sva gola u vodi dočekah da se i treći muškarac isprazni u meni i onda čvrsto zagrlih mog prvog ljubavnika, ljubeći mu usne, uho, vrat zahvaljivala na divnoj noći dok je on rastao u mojoj šaci koja ga je ponovo povukla u sebe napetog, velikog sa nabreklom crvenom glavom.

Kada ga je nabio celog ponovo u mene više ništa nije postojalo sem mojih sladostrasnih uzdaha i vriskanja dok sam se svom snagom prepuštala uvijajući i nabijajući na to čudo koje mi je razvilo požudu i želju da me satre njime. Znojava i prepuštena strastima i užicima gledala sam od nazad nabijena do jaja kako moj muž hrče pored usnule devojke dok mu klinac rastura ženu do najsitnijeg dela vrele utrobe. Divljala sam na mladom momku koji nije propustio priliku da me ima na toj žurci, na tom širokom krevetu. Kad se ponovo jakim uzastopnim trzajem napetih mišića zakucao u mene dok sam široko raširenih nogu i razjapljenih vilica vrištala samo smo čvrsto pripijeni klonuli u san.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*