VRELA VODITELJICA USIJALA INTERNET, ALI ČEKAJTE DA SE OKRENE: Kad joj vidite cice, IZVRNUT ĆETE SE SA STOLICE! (FOTO)

Zastenjao je od zadovoljstva, a telo mu se izvilo od zadovoljstva što me uzbuđivalo kao nikad. Rukom stiskajući i usnama i jezikom radeći dovodila sam malog do ludila i kad me prevrtao na leđa shvatila sam gledajući u pijanog muža, koji je nešto mumlao devojčici, da će me ovaj mladi muškarac imati tu pored njega. Ostelila sam kako mi namešta taj vreli krupni tvrdi ku*** na va*inu, uzdahnula sam i kad mi je klinac ušao, gledajući supruga u oči , otrgao se uzdahi -o kako to boli, polako, polako, uf. Kao da me tim prvim pokratom razdvojio, glasno jecajući i uzdišući, prepustla sam se šireći noge, oslanjajućise tabanima o postelju njihala sam u njegovom ritmu i glasno ječala od zadovoljstva koje je nadfvladalo bol. Moje ruke su prstima hvatale njegova ramena noktima pritiskajući kožu ramena. Zastao je kratko i meni se ote-je*i me- celog. gurni mi celog, rasturi me …

Reči su sam izlazile, blizina muža i mladićeva duboko zabijena batina u mene izazvali su eksploziju or*azma dok sam ga grčeći se stiskala duboko u sebe vrteći gu*om koliko sam mogla. Potpuno sam izgubila kontrolu shvativši da desnom rukom držim ruku muža i govorim, -o kako je ovo lepo dragi, uh rastura me mili.. dok je on samo povremeno rukom stisnuo moju dojku a potom je dok me klinac silovito se zabijajući dovodio do novog org*zma samo tupo gledao sa devojkom koja mu je spavala pored.

Okreni se dušo, začula sam kad mi je izvadio svoj ogromni pe**s koji je štrčao u nebo na vitkom telu dok je klečao na postelji. Poslušno sam se namestila na kolena i klečeći rospki primila tu veliu muškost u sebe dok me je rukama oko struka navlačio na svoj kolac. Svr**vala sam ponovo slušajući lupanje njegovih jaja od siline zabijanja u moju mačkicu ispunjenu i rastegnutu.

Vrištala sam pomamno se i sama nabijajući na njega želeći da me bukvalno razbije njime dok su mi izlazile sočne reči on je samo grčeći mišiće lica nabijao i nabijao mene do zadnjeg milimetra. I dok sma sva u vatri navučena na batinu svrš**ala a on napravi nekoliko jakih uzastopnih trzaja u mene do korana vukući rukama moje dojke i potom osetih provalu sper*e u mojoj utrobi. Nesvesna i plodnih dana padoh po postelji ispod njega koji je još uvek pulsirao u meni ležeći na meni sa rukama koje gnječe dojke , znojavim telom pripijen uz moju pozadinu. Onda mi je šaptao nešto i dok nisam još bila pri sebi uz njegove ruke osteih još nekoliko kako mi ponovo vraćaju u želju i glad za s**som. Kao kroz maglu sam videla još tri muškarca kako na velikom krevetu svlače odeću i rukama miluju moje telo.

KLIKNI NA SLIKU ISPOD DA NASTAVIŠ ČITATI —–>

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*