VRELA VODITELJICA USIJALA INTERNET, ALI ČEKAJTE DA SE OKRENE: Kad joj vidite cice, IZVRNUT ĆETE SE SA STOLICE! (FOTO)

Trajalo je to neko vreme i kad sam videla kako mi se muž pijano zavalio kod devojaka više nisam ni pokuša da pružam neku odbranu i kad je usnama potražio moje spremno sam to prihvatila, prvo lagano uzvraćajući usnama, pa jeziom, dok su njegovi pokreti rukama počeli mesiti moje tvrde dojke šaptao mi je kak me mora imati, Ćutala sam dok me je poveo na dvosed i poslužio pićem, neprestano milijući moje telo, noge, grudi. Gledala sam supruga koji je sedeo pored mene i pokušavao poprilično alkoholisan da neku klinku privuče na fotelji u svoj zagrljaj.

Dok sam to posmatrala moj mladi partner je sve više osvajao i moje telo i um. Kad me poveo nisam se opirala, samo sam pogledala preko ramena supruga koji nje pijano, tupim pogledom, blenuo za nama dok se vaćario sa klinkom. Prošli smo pored par muškaraca koji su zadivljeno zviznuli za nama dok smo mi ulazili u drugu sobu. Nisam stigla ni da pogledam gde sam kad sam se našla u krevetu sa mladićem koji nije gubio vreme.

Strasno me ljubeći podigao mi je suknjicu i strgnuo tange smeštajući mi se među noge. Pokušala sam da ga odgurnem, međutim moje telo nije slušalo,a njegov stisak se pojačavao i shvatila sam da se prepuštam tom mladom vižljavom dečaku koji mi je svikao majcu i usnama i jezikom moje grudi doveo do čvrstih lopti i užarenih bradavica. Nisam ni bila svesna da mi je ruka trljala njegovo međ*nožje dok je svlačio majcu sa svog mladog mišićavog i vitkog tela.

Poželela sam da me ima i da što pre uđe u mene dok sam strasno uzvraćala poljupce, a usne spuštala na njegov vrat , ramena. rukama sam ga povlačila na sebe , razmaknutih nogu iščekivala i iz otkopčanih farmerki očekivala da njegova mušost krene u moju vrelu ma*kicu. I dok sam šaptala uđi u mene, stavi mi ga, preko njegovog ramena videh kako se moj muž uz pratnju devojke pijano strovalio pored mene. To me još više uzbudilo i dok je on pijano gledao ja sam uhvaćena za kosu dopustila da me mladić pogura prema medjunožju i tada videh ogroman glavić na batini tog klinca kako štrči ispred mog lica i usana. Kratko sam oklevala a onda sam zinuvši koliko sam mogla spustla usne na g**vić , pa jezik i stiskom usana gurnula mu kožuru prema stomaku.

KLIKNI NA SLIKU ISPOD DA NASTAVIŠ ČITATI —–>

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*