VRELA VODITELJICA USIJALA INTERNET, ALI ČEKAJTE DA SE OKRENE: Kad joj vidite cice, IZVRNUT ĆETE SE SA STOLICE! (FOTO)


Kada smo ušli u neki prostrani stan videla sam desetak devojaka i možda petnaestak mladića, od kojih su neki bili veoma mladi kako se zabavljaju poprilično živo. Njihova drugarica je bila poprilično vesela i zabavljala se sa svima razdragano se smeškajući. Sipali su nam žestoka pića i dok smo se upoznavali sa okupljenima primetila sam da neke devojke očijukaju sa mojim,od njih dva puta straijim mojim mužom. Na početku mi nije smetala , ali kako je on sve više pio i sa njima i razgovarao javljala se neka ljubomora.

Moje dve mlade drugarice su brzo oko na sakupile neke mladiće koji su vrlo zainteresovano komnunicirali sa nama, a posle nekoliko pića i ne retko njihove ruke su padale na njihova a bogme i na moje telo, kolena, nogu. a početku sam to odmah odgurivala, a kako se suprug sve bolje zabavljao sa nekim devojkama ja sam sve ređe sklanjala ruke momaka koje su šarale mojim delovima tela.

Počelo se i plesati i neki klinac, ne verujem sa više od 16 godina, koji se folirao da ima 19 je počeo plesati sa mnom. Pokušala sam da držim neko odstojanje ali se on pripio čvrsto uz moje telo tako da sam osećala njegovo maldo telo uz svoje i nab**klinu koja je kroz farmerke pritiskala prvo moju butinu kroz minić, a vremenom se počeo i trljati uz moje telo.

Pružala sam neki otpor, ali kada sam videla kako se muž prislonio nekoj devojci i ona ga poljubi, prebacila sam ruke preko dečkovih ramena i prepustila da njegove ruke počnu da lagano kruže po mojim leđima, zadnjici, a kad ih je spustio na grudi, tiho sam uzdahnula sa- nemoj. Što, opusti se, odgovori on i još više me pripin uz sebe da sam osetila njegovu tvrdu muškost kroz tkaninu mog minića kako toplo pulsira. Što od alkohola, što od milovanja i stiska upalila sam se još više i prepustila se muzici dok je on svojim usnama dodirnuo moj vratić, ja sam sve šumnije disala i uzdisala.

KLIKNI NA SLIKU ISPOD DA NASTAVIŠ ČITATI —–>

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*