VRELA I NEODOLJIVA: Ovako je DOBRILA uništila biznismenu MILIONSKI POSAO!

Vrelo leto, u vazduhu se oseća greh… Dvadesetogodišnja studentkinja književnosti gospođica Prčić oblači svoju leopard zelenu haljinu i sprema se za izlazak na poznati beogradski splav. Dugo je čekala ovaj izlazak, napokon će izaći sa poznatim biznismenom koga je ”lovila” više od pola godine.

Grudi se znoje, leptirići u stomaku se pretvaraju u opasne ose koje gospođicu Prčić hipnotišu toliko da joj je u glavi samo greh! Sve je spremno, najnovije ”petnaestice”, šminka, trepavice… još samo da namaže noge uljem od palme i gospođica Prčić ulazi uz taksi koji je čeka više od 7 minuta.

Ulazi na splav, probija se do njegovog separea, zadiže haljinu iako je kratka, ponaša se kao da je pijana iako je popila samo sok od ananasa kada je krenula na splav.

POHOTNA DIREKTORKA: Kako je vozač Mića postao njen ROB!

– Lepi, najlepši si večeras! Cmok, ah – gospođica Prčić ljubi pravo u usta svog gospodina savršenog. Iako se nije nadao da će ga odmah poljubiti u usta, nije se protivio, čak naprotiv odmah joj je sipao šampanjac da se kucnu.

Skandal… paparaci se pojavljuju i slikaju poznatog beogradskog biznismena sa novom devojkom. On uzima za ruku gospođicu Prčić i ulazi u automobil. Već kroz nepuna četiri minuta bili su u njegovom stanu sa najlepšim pogledom u gradu.

Poljupci svuda po telu, prskanje šampanjcem, njegove usne na njenim preponama, on je oduševljen…

– Ovo je ludilo,ona je tako lepa i mekana, želim je jako… Kao ruža je sigurno se zove Ružica – pitao je biznismen.

Gospođica Prčić je kratko odgovorila: Ne, ona je Dobrila…pošto je najlepša i najbolja, ax ah ah….

Prvi zraci svetlosti ulazili su kroz teget venecijaner dupleksa, zazvonio je sat….Gospodin biznismen je ustao i odmah obukao košulju, imao je važan sastanak u vezi sa projektom koji je vredan milione. Izašao je bez pozdrava i ostavio gospođicu Prčić samu u krevetu kao da i nije ležala pored njega.

Dok je pokušavala da se probudi Prčićeva je rukom tražila ”gospodina savršenog”, ali njega nije bilo. Čim je ”došla sebi” poslala je Dobrilinu sliku biznismenu koji je u to vreme bio na sastanku sa stranim partnerima.

SVI PUTEVI VODE U RIM: A Rimljanka ga je odvela DO VRHUNCA!

Tin Tinn… ,,Dobro jutro, želi ti Dobrila, uspešan dan’‘ – čitao je na ekranu svog telefona ”gospodin savršeni”. Šok,neverica su usledeli na licu prelepog biznismena…morao je da se izvuče sa satanka iako su u priči bili milioni.

Rekao je da se vraća na za pet minuta, ušao u svoj džip, i za minut je bio u svom stanu…Ali gospođice Prčić nije bilo tamo.

– Žao nam je, ovaj posao niste dobili, ne morate da se vraćate na sastanak – glasila je poruka koju je primio.

Izgubio je milone zbog Dobrile, ali nije mu bilo žao… Samo se nasmejao jer je Dobrila osvojila njegovo srce, iako je pobegla zbog ”lude glave” njene vlasnice gospođice Prčić.

zaviri.net
Foto:Twitter/alibudgen

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)