Volim mlađe muškarce!

Obukla sam se izazovnije onako kako mi i ne dolikuje ali jos izgledam dobro.onako roksa kako kazu za zene u mojim godinama.Primjecivala sam da me mladji muskarci naprosto pasu,moja cvrsta guza i vece sise upadale su odma u ocijer sam uvijek imala veci dekolte tako da se dovoljno vidi.Kasno navecer dovezao me kuci,povela sam ga unutra da se pojebemo,bas sam pozeljela dobar seks a pomalo i u nadi da ce i nas neko gledati.Skinuli smo se brzo,odma sam uzela njegov kurac u ruku i polako ga drkala,kad se nadigao do maksimale stavila sam ga u usta i pocela sisati kao lizalo.Topio se medju mojim debelim usnamaTako sam ga strasno sisala,picka mi je bila sva ijigava kad sam je dodirnula,kao da je u njoj pulsiralo.

Legla sam na ledja a on je poceo da mi ljubi i lize picku i guzu. kako ljepo mirisis rekao je i nastavioda mi lize obe genitalije. Stenjala sam jako.daj mi ga unutra.odma ga je stavio nije bio velik ali dovljan da me umiri. Znao je da jebe imaoje iskustvajebavao me onako kako bas ja volim ali sve me nekako i nesto skakljalo iznutra te samvise puta pogledala prema oskrinutim vratima.Okrenula sam se od pozada,kad je usao u mene izgledaojeveci valjda ta poza usao je djeli,zastenjala sam jako,toplim dlanovima uzeo je moje sise,milovao ih i u isto vreme ispunjavao moje pozude,sve je izgledalo super osim onog iscekivanja u meni.Jos jos tako mejebi zavapila sam zadovoljna,cekajuci radnika za trecu smjenu.

PROČITAJTE JOŠ: Ispunio mi se san, sa gospođom Barbarom

Zanesena u jebavanju zatvorila sam oci i mjesala,picka mi je bila tako socna,sokovi su curili iz njejebavao me u stilu mjesala sam zadovoljno,kad sam otvorila oci ugledala sam ono sto sam cekala.Dok me je moj prijatelj jebavao odozada on me gledao u oci,nastavila sam mjesati gledajuci ga. Osjetila sam nesto sto nikada u zivotu nisam u grudima mi je bio veliki pritisak i neka toplina a u pidd je biovulkan koji ce ekspoldirati svaki cas.Pritvorio je malovrata i nastavio da gleda, a ja sam se na granici explozije tako jako nabijala na kurac.

NASTAVITE ČITATI NA NAREDNOJ STRANICI ——->

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*