Volim mlađe muškarce!

Kisa je padala kao luda.zurila sam kuci sa autobusne stanice.Opsta guzva.nervoza na Petak poslije podne. Onako nakvasena ili bolje reci mokra od kiseodjurila sam u kupatilo,nisam stigla ni zakljucati vrata.skinula sam mokru odjecu i krenula pod tus.Posle tusiranja obukla sam neke suhe krpe na sebe i krenul a da nesto napravim za veceru.Umorna zaspala sam kao mrtva,ali u neko doba noci zacula sam nesto sto me probudilo iz sna.Ustala sam se da vidim.prigusena svjetlost koja jedolazila iza skoro zatvorenih vrata sobemukla me znatizelja.culi su s izdisaji.Provirila sam polako.ugledala sam scenu koju nikada necu zaboraviti.Dvoje mladi se jebavalo.poza odozada.

Mlada djevojka stenjala je i primal a kurac u sebe,neznam zasto ali ostala sam gledajucijebavao ju je sve snaznije. U jednom trenutku zanesen ugledao me da gledam.nije prestajao,nastavio je da nju jebe a mene gleda.Neznam zasto ali i ja sam njega gledala.usporio je polakoje gurao svoj kurac u nju,osjecala sam da odugovlaci zato sto ja gledam.Srce mi je jako lupalo.pocela sam da vlazim.te sam u jednom trenutku pozljela da i mene onako jako pojebeAli to je ludostbrzo sam dosla sebi i otisla u sobu.Za nekoliko trenutaka.uz vrisak zadovoljstav sve je utihnulo.Dodirnula sam svoju picku.bila je jako mokra i Ijigava. pocela sam da ju mazim i stavljam prst u nju,taj ritam me totalno uzbudio.

ubrzo sam svrsila.Zaspala sam umorna,i sa pomalo grizom savjesti sta samgledala.Ujutro sam se probudila sa dozom srama.ustala se i krenula u kupatilo,kasnije onako sa stidljivim iscekivanjem otisla da skuham kafu.Poslije podne kad se probudio.ocekivala sam da ce biti nekih malih svadja ali nista se nije dogodilo.niko nista nije ni spomenuo sto mi je jako odgovaralo.Jel nije bilofer od mene,iako imam 42-e godine i ako je to moja kuca nije bilo lijepo gledati mlade kao se jebu mlade 18-godisnjake kako prave svoje prve seksualne korake.Subota navecer izasla sam sa svojim prijateljem (deckom).

NASTAVITE ČITATI NA NAREDNOJ STRANICI ——->

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*