“Vidljive Tange” su ponovo u modi! Ispast će vam oči kada vidite ove slike!

lijepa sam. Cijenim dobar humor i iskrenost. Poštujem vrijednosti i osobni prostor svakoga. Očekujem isto zauzvrat. Zanimaju me umjetnost i kino. Nisam siguran želim li promijeniti državu. Život će mi pokazati kako promijeniti zemlju. Ali sigurna sam da volim europski odgoj toleranciju i vrdijednosti koje imaju evropljani.

Ono sto je bitno i sto zelim naglasiti jeste da sam veoma ozbiljna osoba koja takodje zeli pronaci istu takvu osobu koja je ozbiljna i zna sta zeli,sto se tice ljubavi moram naglasiti da nisam imala pretjerano srece u tome imala sam iza seb ejedan brak koji je zavrsio razvodom posle cetri godine jednostavno nismo mogli naci zajednicki jezik i ta veza je iz dana u dan propadala sve vise nekako se nije dalo imam jednu kcekru koja ima 11 godina i zove se Denisa.

Ono sto zelim pronaći suOdgovornost: Iskrenost. Komunikacija: Prijateljstvo. Ljubav. Važno mi je pronaći zanimljivog i ljubaznog partnera. Osoba koja voli život, sebe i želi se zaljubiti. Volim europske vrijednosti. Ljudi iz Bosne , Srbije, Hrvatske, Crne gore, Javite mi se da pokusamo pronaci neke zajednicke interese.

NASTAVITE GLEDATI SLIKE ZGODNIH DJEVOJAKA NA STRANICI BROJ 2

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*