VEZANA I ZADOVOLJ(E)NA: Samo je On znao da je oživi !

naslovna fotografija

Osetila je trnce kako joj klize niz kičmu dok je čekala. Preko očiju imala je povez, a udovi su joj bili čvrsto utamničeni glatkim svilenim ešarpama. Želela je, mada nije ni znala šta želi. Bila je nestrpljiva, a ujedno i uplašena, klizeći u nepoznato.

Poželela je da napokon oseti, da oživi. A to je umeo samo On. Malo po malo pomerao je njene granice u nepovrat, u opasno a opet, tako željeno.

Ispustila je tihi uzdah setivši se tog osećaja koji je proizveo prelaskom hladne kože po njenom uzdrhtalom telu. Prizvala je u sećanje i taj čudesni toplotni udar koji bi doživela svaki put kada bi na nju spustio korbač.

Svaki nerv, svaka ćelija, sve se u njoj budilo kada bi dočekala taj oštri uvežbani trzaj. Sudar zadovoljstva i bola budio je u njoj vatru koju nikada ranije nije osetila.

Nemilosrdno bi je vodio sve više i više, održavajući je na ivici, stvarajući joj poražavajuću neodoljivu potrebu. Naterao bi je da moli i preklinje, očajnički se utapajući u želji da poleti.

Strpljivo bi ispratio svaki njen pokret, znajući da je pokrenuo u njoj taj predivni proces predaje. Bez da je dodirnuo uspeo je da je premesti u neki drugi svet.

Došao je do nje, osmehnuo se, diveći se svom zatočenom blagu. Prešao je rukom preko njenih leđa izazvavši drhtaj.

Kleknuo je pored nje i uz osmeh rekao: “Vreme je.

Okrenuo je ka sebi i raširio joj noge.

Bio je to znak da je vreme da bude nagrađena.

zaviri.net
Foto: Pixabay

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)