Već Sam u Godinama, Ali Volim Mlado Meso!

sto me je napaliloda nismo ni stigli do kupatila,nego me je prisluno uza zid i sa ledja mi trazio kurcem otvor picketine.to je bilo teze zbog moje prevelike guze .pa sam je malo izbacila nazad tako da je sad i nekako mogao da ga gurne sto je i uradio,onda me opet naguzio tako jako da me je zalepio uza zid,osecala sam njegovo cupavo medjunozje na svojoj mekanoj guzi,a gore me ljubio po ramenima i vratu.

nije mogao uhvatiti sise jer su bile zaljepeljne uza zid od njegovog pristiska pa me je rukama mazio po stomaku koji je bio mekan poput sisa. Opet je svrsio i njegova sperma mi je curila niz noge,on je cucno i poceo da me ljubi po velikoj guzi,to mi je prijalo. Usli smo u kupatilo.imala sam veliku kadu.napunila sam je vodom i usli smo u nju.tu smo se mazili.jebali.ja sam njemu pusila.pa me on opet jebao.

momak je bio toliko napaljen da nisam mogla verovati i napokon smo zavrsili i obukli se. Vratili smo namestaj na mesto iako je nesto ostalo neocisceno.kad je kretao kuci uipitala sam -imali jos neki tvoji drugova koji bi da jebu usamljene bake -pitacu pa cu ti javiti-odgovorio je onako iscrpljen -povedi ih stovise.ocu jos mladog kurca-rekla sam i on je izasao.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*