Već Sam u Godinama, Ali Volim Mlado Meso!

Uzela sam neki peskir i obrisala se od sperme i rekla -ajde zamnom u sobu nemamo jos punovremena. Potrcao je za mnom ja sam se bacila na ledja rasirila noge i rekla -ajde oseti picku,razvali je od kurca i nemoj vaditi kad svrsavas jebi dok mozes Toga je ohrabrilo skocio je na mene.ljubio me je svuda po telu tako brzo a nezno,nije mogao vise cekati i poceo je da gura kurcinu u moje nabreklu i skroz mokru picketinu,lakoje usao i poceo me je jebati.opet je svrsio osetila sam vrelu spermu u sebi ali nije stajao -brze,brze uhvati me za sise-rekla sam jer su od njegovi naleta prekrivale moje lice.

Uhvatio ih je nezno i poceo mesiti dok me je nabijao.onda sam ja pocela svrsavati.moja matora picketina je bila puna moje i njegove tecnosti,culo se udaranje njegovih jaja od mokru picku. -Ajde sidji sada pa cemo drugu pozu,ali prvo da mi polizes-rekla sam -joj neznam to mi se bas i nesvidja-rece on sa gadjenjem -ajde moras nema vise picke bez lizanja Lagano se spustio do mokre razradjene picketine i poceo nespretno da licka jezikom -lizi.lizi gurni jezik -govorila sam.

Onda je krenuo bas dobro da lize i pocela sam se uvijati na krevetu.jezikom je prelazio preko klitorisa i to me je dovodilo do ludilasonda je krenuo da me ljubi po stomaku,jezikom je vrteo po pupku a onda je skupio sisetine i poceo da lize bradavice.mesio ih je kao napaljeni klinac,tako se uzbudio da je opet svrsavao po mom stomaku.bila sam sva ulepljena od njegove sperme i onda sam rekla: -ajde da se zajedno istusiramo pa da zavrsavamo posao-rekla sam. Ustala sam i on je zamnom krenuo i onako me je hvatao za veliku guzicu usput i pribijao se uz mene.

NASTAVITE ČITATI NA NAREDNOJ STRANICI ——->

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*