Već Sam u Godinama, Ali Volim Mlado Meso!

Ja sam Branka i imam 56 godina,izgledam pristojno za svoje godine sa nekoliko kila viska,u sisetinama i prevelikom dupetu.Uvek sam sredjena i utegnuta.volim isticati svoje obline.i privlaciti poglede muskaraca,pogotovo mladjih.Svoje prevelike sise utegnem u manji grudnjak tako da kipe,i naravno veliki dekolte da se vide,a dole uvek neke uske suknje koje isticu moje velike guzove i jace noge.Volim kurac i volim se jebati vise nego ista,znam da je to za zenu mojih godina malo preterano ali jos imam potrebu i to necu da krijem. Cesto navece skinem se gola legnem na krevet.i zabijem vibrator od 20 cm u svoju razradjenu picketinu koja zudi za necim zivim ali i plastika pomaze.

Volim gledati pornice stariji zena sa mladim muskarcima,imam citavu kolekciju i sanjam da se jednog dana pojebem sa nekim mladjim pastuvom sa velikom kurcinom koji ce me razvaliti,i koji ce pokidati moje velike mekane sisetine zeljne cvrsti muski dlanova da ih mese i gnjece. Odlucila sam da nadjem zrtvu.nekog mladog momka,ako i treba platicu mu.samo da osetim taj mladi kurac,godinama zivim sama i nisam osetila nista osim vibratora,a moja picka vlazi i hoce kurca. Imam jednog mladog komsiju.ima tek 18 godina,visok onako mrsaviji.nije nesto ali mi je najblizi i cesto kod njegovih idem na kafu. Jednog dana sam videla da su mu roditelji otisli negde sa autorn.biloje leto.

velike vrucine a oni su imali klimu u stanu,pa sam pomislila da odem do njega postoje on sam i kao da mu kazem da sam dosla malo da se rashladim jer kod mene u stanu je pakao. To sam i uradila,obukla sam usku majicu na bratele iz koje su kipile sisetine,gola ramena,i pola ledja.a dole providnu suknju i namerno nisam obukla gacice. Pozvonila sam na vrata i on je otvorio: -cao sreco.ljubiote teta branka-rekla sam i poljubila ga u obraz tako da sam ga malo dodirnila sisama -cao teta branka -ja dosla malo da se rashladim kod tebe-rekla sam i usla.

NASTAVITE ČITATI NA NAREDNOJ STRANICI ——->

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*