Vatrena Milada 42, nalazi se samo 2km od tebe. Javi se

Mlada žena iz Zagreba priznala je da živi u velikoj laži i da joj to postaje sve veći teret. Ona nema hrabrosti da suprugu prizna da dete nije njegovo. Otac mu je njihov venčani kum!

Ovo je njena ispovest:

“Znam da ova ispovest nije opravdanje za ono što sam napravila, i ne može biti, ali tako se dogodilo. U početku je naša veza bila zaista lepa i prijatna. Moj suprug i ja smo znali provoditi sate i sate pričajući o svemu. Jedva sam čekala da dođe kući samo da ga vidim. Nakon dve godine smo se venčali i tada se sve promenilo.

On je postao nekako čangrizav, sve više je kritikovao ono šta radim, svaki moj potez, sve manje ga je bilo briga šta me muči, kako se osećam… Život s njim otišao je u sasvim drugom smeru od onoga u prve dve godine naše veze.

S vremenom je naš venčani kum postao jedina osoba s kojom sam mogla normalno da razgovaram. Majka mi je davno preminula, otac je previše površan da bi išta razumeo, a sestra je bila zauzeta svojim životom i svojim problemima. Prijateljicama nisam želela ništa govoriti jer nisam bila raspoložena za njihove savete tipa: “Ostavi ga, šta će ti to u životu”.

NASTAVITE GLEDATI NA SLJEDEĆOJ STRANICI ……

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*