Varala sam supruga sve dok nije pristao da mi OVO uradi u krevetu, i sada smo presrećni! 

– Uvek sam bila iskrena sa njim i on zna da ja nisam u stanju da budem u monogamnoj vezi. Volim samo njega, ali imam fizičku želju da budem i sa drugim muškarcima. Konačno ne moram više da lažem ili osećam krivicu. Kada želim seks s drugim muškarcem, moj muž zna za to. Ovo je neverovatno osnažilo i promenilo naš brak i sada smo neuporedivo srećniji – objašnjava ona.

– Takođe, mnogo bolje se slažemo, a i naš zajednički posao sa nekretninama je sada procvetao. Naravno, naš način života nailazi na osudu mnogih. Ljudi koji nas poznaju 25 godina su prestali da se druže sa nama. Imamo problema i sa pojedinim članovima naših porodica koji nemaju razumevanja za naše svingerske navike – iskrena je Kristina.

– Najvažnije je da imamo podršku naše dece, a najstarija ćerka je slučajno sve saznala dok je slušala moje svingereske savete u videu koji sam snimala za Tik Tok. Rekla mi je da joj je sada jasno gde idemo svakog vikenda. A kada sam je pitala da li joj to smeta, odgovorila mi je: Taman posla, nikada vas nisam videla srećnije i više se uopšte ne svađate – zaključila je Kristina.

NASTAVITE ČITATI NA NAREDNOJ STRANICI ——->

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*