Utješio sam udovicu Draganu!

Ziveo sam u malom prigradskom Beogradskom naselju. Kuca mi je bila poslednja u slepoj ulici. 150 metara udaljenom od glavne. Ziveo sam u cetvoroclanoj porodici(roditelji, sestara i ja). Do nase kuce bila je ogromna kuca, takodje cetvoroclane porodice (bracni par sa dva sina). Muz je imao 55 godina. bio je jako ugojen i jako radan. Bio je prevoznik. Zena mu je bila 36-ogodisnja lepotica duge, kestenjaste kose, koja je dosezala do polovime ledja. Kestenjaste oci, prelepo, aristokratski belo lice, pune. senzualne usne.

Dovoljnoje bilo da je covek pogleda u lice i da ostane zadivijen, neznajuci u sta pre da pogleda. Telo je tek bilo prica za sebe. Bujne grudi, puna guza, sa nogama dugim odavde do vecnosti. Jos kao klinac pitao sam se kako je ova prelepa zena zavrsila sa debelim covekom, koji nije bio ruzan. ali ni lep. Odgovor sam nasao u blagom karakteru, radinosti i imucnosti naseg komsije. Uz cinjenicu da je do udaje zivela u unutrasnjosti Srbije. doveli su odgovor do logicnog.

Kada sam bio devetogodisnjak voleo sam da zavirujem zenama pod suknju, pa sam jednom prilikom dokje komsinca razgovarala sa mojom majkom zavirio pod suknju i ostao fasciniran prizorom – duzinom i lepotom nogu i zbunom u medjunozju koji je uveliko prelazio obode gacica. Kako sam godinama rastao i sazrevao, ta slika me je pratila kao opsesija, i cesto sam dugo drkao i svršavao i po pet puta zamisljajuci kako ulazeci u carstvo cula probijam prelepi i prebogati cuperak. Seksati sam se poceo jos u medicinskoj skoli sa 16 godina. Voleo sam i volim seks.

NASTAVITE ČITATI PRIČU NA STRANICI BROJ 2 ——>

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*