Usamljena sam, TREBAM TE da mi uljepšavaš noći!

Rođena sam 1993 godine, i u vreme pisanja ove priče, ja sam već napunila dvadeset i četvrtu godinu, ali moje sek*ualne aktivnosti su počele nekih desetak godina ranije. Kao i većini klinaca u to doba, četrnaest – petnaest godina, hormoni su ludovali, mada da budem iskrena, moji nisu ludovali, moji su prešli granice ludila i prerasli u nešto što ne znam kako ni da nazovem. Bila sam na*aljena! Bila sam non stop na*aljena, a tome nimalo nije pomagalo ponašanje mojih roditelja. Keva mi je prepička! Bukvalno, žena je hodajući se*s, a naravno po tom pitanju, između mene i nje, nema neke preterane razlike osim u godinama.

Ona i ćale su se je*ali svaki dan, minimum jednom. Ni sama ne znam koliko puta sam naletela na njih, a o tome koliko sam ih puta čula, bolje i da ne spominjem. Maksimalno su uživali jedno u drugom, a i uživali u tome kada jedno drugo zadovoljavaju. Bezbroj puta sam je videla kako pu*i ćaletu. Bezbroj puta sam videla ćaleta kako joj liže pi*ku. Bezbroj puta sam ih videla na raznim mestima u raznim pozama. Bezbroj puta sam došla kući i bukvalno se naparila od mirisa se*sa.

Ali to mi nikada nije smetalo. Nikada se nisam loše, ili kako god, osetila zbog toga. Bilo mi je drago. Bila sam srećna što su toliko posvećeni jedno drugom, ali mi nije bilo posebno drago što nisu bili takvi i prema meni, ali razumem ih i ne osuđujem. Sve su mi dopuštali ali se osećalo da su više zainteresovani jedno za drugo, što ne znači da nisu vodili brigu o meni. Tako da sam putem njih, saznala i upoznala se sa sek*om.

NASTAVAK SLIKA I PRIČE KLIKOM NA SLIKU ISPOD ——>

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*