Upoznala bih iz Beča, muškarca koji bi se ženio!

O meni…

Zovem se Deniza, a prijatelji me zovu Dena ili Deni. Imam 38 godina. Rođena sam  31.maja, u horoskopu sam Blizanac. Radim kao pomoćna kuharcia u jednom velikom i poznatom restoranu. Iz Kalesije sam, a živim sad u Beču, Austrija. Ovdje sam u privatnom smještaju, i ne mogu reći da mi nije lijepo, ali voljela bih da imam svoje nešto kako bi mi lakše bilo. Za sebe mogu reći da sam vrijedna i poštena, nikad se nisam udovala. Nemam djece. Imala sam jednog ćovjeka sa kojim sam živjela, ali on je već bio ženjen i ima divnu djecu iz svoga prvog braka, ali mi nikada nije davao dovoljno pažnje. Bio je malo stariji od mene, stvarno me je pazio i sve, ali znate kad ono nešto nedostaje…

ŽIVIM I RADIM NA SELU I TRAŽIM OZBILJNOG MUŠKARCA ZA DRUŽENJE… JAVITE MI SE!

Deniza, 38 godina   Volim…

Jako volim da kuham i pripremam najukusnija jela, a pogotovo za svoje najmilije. Imam roditelje u Kalesiji, koje vidim kad odem tamo, volim ih mnogo i pomažem ih. Moj stariji brat je tu blizu njih, ali život je takav da se čak i od onih koje volimo, možemo hladno rastati. Brat me nije nazvao nikad odkako sam otišla,ne odgovara na moje pozive,  a kad dođem izbjegava me. Zašto to radi, ne znam. Volim svoga brata i njegovu kčerku Sajru, i svoje roditelje, a njegovu suprugu neću da vidim jer je ovo njeno maslo.  I majka moja tako misli.  Volim gajiti cvijeće, a moje najdraže cvijeće su Benjamin i Ljubičica.

Tražim…

Iskrena sam i poštena, volim da radim. Kad radim, osjećam se jako sretno. To me ispunjava. Pri dolasku kući znam da sam radila nešto korisno i usrećila nekoga. Ne radim samo radi novca. Novac jeste potreban za život, ali mi on ne predstavlja osnovnu sreću i cilj u životu. Voljela bih upoznati nekoga normalnog – upoznala bih momka koji bi se ženio i imao porodicu samnom. Zainteresovani neka mi se jave u oglas. Hvala.

JOŠ OGLASA PROČITAJ KLIKOM NA SLIKU ISPOD —->

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)