Udovica sam, pokojni muž mi je ostavio bogatstvo! Tražim muškarca za vezu!

Ja sam jako usamljena udovica, moj bivši muž. i je ostavio bogatstvo ali tražim nekoga da zajedno trošimo. Ako ti sviđam klikni ovdje i dodaj me.

O sebi mogu reći da sam opuštena, uživam u novim poznanstvima, ali sam usamljena i nezadovoljna jer nemam pravog muškarca. Iz tog razloga sam slučajno vidjela ovaj sajt za upoznavanje i odlučila da postavim oglas.

Nakon smrti muža ja sam bila cijelo vrijeme sam, imam sve što novac može priuštiti, ali osjećam se prazno i usamljeno u svojoj velikoj kući.

Želim pronaći muškarca pored kojeg ću se osjećati voljeno, želim da putujemo, izlazimo i uživamo u životu jer ja sam finansijski obezbjeđena do kraja života.

Bogati muž mi je ostavio dosta novca, tri velike kompanije i mnogo automobila, ali pored svega toga meni je bitnije da budem voljena.

AKo ti se sviđam i želiš da se bolje upoznamo, klikni ovdje i javi mi se da se bolje upoznamo, mislim da dopisivanjem možemo više saznati jedno o drugome i nadam se da ćemo se složiti u svim pogledam i svidjeti jedno drugome.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)