Udata sam i RAZVODIM SE, muž je DOSADAN! Tražim muškarca za slobodnu vezu!

LIK
Bok! Moje ime je Edina… Ja sam najljepša djevojka na ovoj stranici..Sve što želim od života je da stvari budu jednostavne! Ili voliš, ili ne voliš. Radim ono što volim i volim ono što radim. Kad se zaljubim – ne želim nikakve probleme. Uvijek govorim stvari izravno u lice. Neki će možda misliti da je to loša osobina, ali vjerujte mi čini život jednostavnim! Imam strast prema onome što radim i zadovoljan sam svojim životom. Samo želim podijeliti svoj sretan život s pravim muškarcem!Mogu ti reći da sam jaka žena. I jeste li znatiželjni zašto ovo mogu reći o sebi? Znam duboko osjećati, iskreno voljeti. Mogu biti i mekana i moćna. Život je nepredvidiv i uvijek sam spreman nešto promijeniti u njemu ako će to moje bliske ljude učiniti sretnijima, a njihov život lakšim. Navikla sam puno razmišljati i brinuti o ljudima koji me okružuju jer vjerujem da ako si spreman dati puno onda ćeš dobiti još više.

INTERESI
Moja najveća strast je fotografija. I to sam učinio svojom profesijom. Ako ste ikada čuli kako se kaže “pretvorite svoj hobi u svoju profesiju i nikada nećete morati raditi” – ovo je o meni. Volim i kuhati, volio bih da je netko kušao, dalo bi mi još više inspiracije! Volim čitati dobre knjige, posebno klasične romane.Otvoren sam za sve novo. Imam mnogo hobija i interesa, i ponekad mi nije jasno kako mogu igdje održati korak. Volim sport! A ja sam po prirodi vrlo atletska žena, imam sportsku figuru i karakter jake volje, kao sport temperamenta. Pratim modu i mogu reći da imam svoj osjećaj za stil. Vjerujem da je važno naglasiti svoj ženski karakter. Imam šarma i nadam se da će ga moj budući muškarac pronaći. Volim putovati i jako bih voljela putovati po cijelom svijetu sa svojom voljenom.

OBEĆALA, ISPUNILA: Najvrelija sportistkinja Amerike snimila film za odrasle!
Na prvi pogled izgleda kao obična djevojka, ali čekajte da ustane! Muškarci bježe od nje glavom bez obzira.
OD SMIJEHA SE TRESE CIJELI BALKAN ZBOG OVE FOTKE SA JEDNE SVADBE – KADA VIDITE DONJI DIO SLIKE, SVE ĆE VAM BITI JASNO
ŽIVJELA sam u NOVOJ zgradi GDJE ne poznajem NIKOGA: Jedan DAN mi je trebalo ZAŠARAFITI dvije SLIKE, pozvala SAM jednog STARIJEG gospodina, ALI KADA JE UŠAO…
PREVIŠE SAM “UZBUĐENA” NE BIRAM, JAVITE SE…
RAZVEDENA SAM VEĆ 10 GODINA: Niko me nije TAKAO, zapekla SAM skroz, A ONDA…
Provocirala sam kamiondžije u kratkoj MINICI, A ONDA MI JE JEDAN STAO I NATOVARIO ME…
MOJA VRELA KOMŠINICA! Nisam verovao da sve ovo zna!
Varala sam supruga sve dok nije pristao da mi OVO uradi u krevetu, i sada smo presrećni! 
SPLIĆANKA U VRUĆEM IZDANJU NA PLAŽI: Ovo što radi ne vidi se svaki dan!
Bili smo na moru kada je moj muž odlučio da mi nađe momka…
Primetila sam da me jedan Starkelja krišom snima na plaži. Odlučila sam da mu uljepšam dan…
Dok je muž u trećoj smjeni, meni dolazi njegov kolega iz uprave…
Kad sam obukla kćerkin minić sve je kipjelo i gore i dole. Malo sam punija ali to komšiji nije smetalo…
Živim sa Materom, nemamo ni TV u kući. Mnogi mi nude pomoć ali traže od mene da im…

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Želim jednostavnog čovjeka! Sa željom za životom i srećom, sa pozitivnim životnim stavom! Spremni dijeliti dobre i loše trenutke zajedno. Muški i jaki i sposobni voljeti. Želim li previše? Može biti! Ali znam da ćemo se s takvim muškarcem osjećati dobro zajedno. Gledati svijet ili sjediti u dnevnoj sobi i gledati TV emisiju. Razgovarati o bilo čemu na svijetu ili šutjeti. Ako se poklopimo – dobro ćemo se osjećati zajedno.

NASTAVITE ČITATI I GLEDATI SLIKE KLIKOM NA SLIKU ISPOD —–>

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*