Udata kona mi poslala poruku: “Dođi odmah, ako nećeš ti ima ko hoće!”

U mojoj ulici oko 100 m od moje kuće živi jedan susjed sa svojom ženom. Tada je imao 52 godine, a njegova žena 45. Bio je visok i zgodan, pomalo sijed, ali uvijek uglađen i skockan. Imao je vlastiti biznis doma, a žena mu je radila u jednoj kozmetičkoj firmi svaki dan od 8-16. Bio je dobar s mojim ocem i često su se družili u lokalnoj birtiji. Ja sam imala tek navršenih 18 godina.

Sve je počelo kada me jednog dana susjed vidio dok sam pu*ila trojici dečkiju u parku iza jednog noćnog kluba nakon izlaska. Bilo mi je užasno neugodno i bojala sam se da će reći tati. Kako je često preko dana radio vani po dvorištu a ja sam tuda morala prolazit na putu do škole, uvijek sam ga pozdravila. 2 tjedna nakon što me uhvatio na djelu sam prolazila kraj njegovog dvorišta kao i uvijek.

Nabacivala mu se djevojka njegovog najboljeg druga, kada je raširila noge krenulo je ludilo

Bilo je 13 sati i bio je bez majice u dvorištu rezao živicu. Cijelo dvorište je bilo ograđeno 2 m visokom živicom. Bildao je i to se jako vidjelo. Pozdravila sam ga kao i uvijek a on me pozvao u dvorište da nešto vidim. Pokazao mi je skulpturu dupina koju je napravio od živice. Gledala sam ju i divila se kad sam osjetila iza njegovo tijelo stisnuto uz moje, a njegove ruke su čvrsto držale moje g*udi.

NASTAVITE ČITATI NA NAREDNOJ STRANICI —–>

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*