Ucjenjivanje susjede

ni sam neznam kako sam smogao snage ali sam joj rekao sve – sada sam gledao kroz prozor i vidjeo sam vas s nekim covjekom. buduci da to nije bio marin uzeo sam fotoaparat i odlucio slikat taj prizor. – oh marko Boze daj taj aparat. -ne – eh marko nemoj se zezat. – ne zezam se ozbiljno ti govorim ako ne ucinis nesto za mene ovaj aparat davam marinu. – sto trazis – zelim te jebat i uvjerit te da cu te pojebat bolje nego ovaj prije. dugo je razmisljala ali je ipak pristala.

skinuo sam joj onaj svileni ogrtac sto je imala na sebi i polozio je na stol. ljubio sam je po cijelom tijelu. primjetio sam da je uzivala. okrenuo sam je prema sebi i poceo sam joj lagano kruziti jezikom oko bradavica a onda sam ih poceo lagano grickati da je ne ozljedim. Oh Marko šta mi radiš! Lagano je stenjala… posegnuo sam za njenim supkom. imala je malu usku i nedovoljno rasirenu rupicu tako slatkog okusa da bi ga mogao I izati cijeli dan. polako sam joj ugurao svoj prst u guzu i poceo istrazivati unutrasnjost rupice.

oh kako je to palilo… okrenuo sam je i lagano joj rasirio noge. tamose skrivala njena pickica izgledala je kaoda nikada nije dobila kurca ali zapravo zadnji je kurac dobila prije 10 min… -oh marko oh oh oh – mmmm -I izi me marko I izi lizi aaaah izvadio sam kurcinu i nabio je u usta cak su joj i jaja stala. a nakon toga nabio sam je do kraja tako nekoliko minuta a nakon toga stala ga je opet pusit pa je dobila u dupe.

NASTAVAK PRIČE PROČITATJTE NA STRANICI BROJ 3 —–>

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*