Ucjenjivanje susjede

Zovem se Marko i tad sam imao 18 god. zadnja godina medicinske skole. Živio sam u Zagrebu u jednoj kuci s obitelji. U svojoj 18 godini bio sam veoma usamljen vjerovatno mi je to bio neki sok nakon prekida s curom koju sam veoma volio. svoje slobodno vrijeme provodio sam u sobi vecinom na kompu il i sjedio na prozoru. Tako sam jedan dan dok sam sjedao na prozoru ugledao veliki plavi kamion koji se zaustavio pokraj jedne kuce koja je nedavno kupljena. odma sam shvatio da se netko useljava. malo iza kamiona pojavio se crni mercedes. odma sam shvatioda je rijec o nekim bogatijim.

bio je to neki mladji par on negdje oko 38 god a ona je imala oko 30. uglavnom imala je plavu haljinicu iako kratku vrlo kvalitetnu na nogama neke crne cipele s viskokom potpeticom. odma sam primjetio da nosi tangice. uglavnom ispostavilo se da on radi u nekoj tvrtki a da je ona nezaposlena. od dana kada su se uselili sve vise mi je bilo zanjimIjivo promatrati kroz prozor. pogled mi je ravno upadao na njihov ostakljeni dnevni boravalc.. cak sam se i upoznaos njima ona se zove ana a on marin. Jednog dana dok sam gledao kroz prozor ugledao sam nesto nevjerovatno. anu je netko sevio sguza. mislio sam da je to marin ali kad su promijenili pozu brzo sam shvatio da je rijec o nekom sasvim drugom covjeku. uzivao sam gledat taj prizor. bila je izvrsna jebacica. znao sam to…

PROČITAJ JOŠ: Mamina prijateljica Marija

brzo je svrsio a nju je izgleda ostavio nezadovoljenu. gledao sam kako odlazi i udaljava se od njihove kuce… malo kasnije sjetio samse necega. ni sam neznam kako ali uzeo sam svoj foto aparat i otisao sam kod ane. zazvonio sam i nitko nije odgovarao. vjerovatno je jos gola pa je pomislila da je marin pa se otisla na brzinu obuc. -oh markoti si stoti treba? -mogu uci? – naravno pristala je iako sam jasno vidjeo nezadovoljni izraz na njenom licu. -reci mi marko sto ti treba?

NASTAVAK PRIČE PROČITATJTE NA STRANICI BROJ 2 —–>

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*