Učiteljica bosanskog

Ona je vristala k’o luda i vikala „aj Nenade kako si DOBAAAAAR!” ona je onda pocela da me provocira „ho’s reci Ani(mojoj majci) da te jebe uciteljica, aaa ho’s a ja sam joj ga onda nabijao sve jace i sto dublje. Tada je pocela da vice „ahh hocu da ja i ti i Ana idemo u troje, da ti oni lize supak dok ga meni nabijas il i da je svezemo pa da gleda kako joj jasem sina”. Govorila je mirnim ali uzbudjenim glasom i poceo sam crvenit, bilo me je sram sto jebem zenu sto ismijava moju majku.

Ali nisam mogao prestati. njeni sokovi i maca je bila predobra! A ona je nastavila „aj, aj. aja Ana ANAANA ANAAAA JEBI ME ANAAA KAKO SI DOBRA KAKO DOBROJEBEEEES” a ja sam joj pljusnuo samar. A ona me pocela stezati misicima i onda me okrenula, pocela mi se nabaditi i govoriti neobjasnjive stvari o mojoj majci ali nisam mogao nista jer je bila svom cijelom tezinom na meni. drzala svoje ruke da mom tijelu i nabadala se na moj kurac. Odlucivala je skroz.

Vikala je „znas li da hocu da Ana lezi svezana u krevetu a pored da me ti jebes u dupe pa onda da legnem na nju dok mi ga nabijes u picku pa onda da ti I izem jaja dok si na njoj. a ako se pobuni da joj stavim picku na usta i natjeram da lize”. Ja sam poceo vikati Yesna molim te prestani pusti mamu sad smo ja i ti” ali ona je nastavila. a sto je najgore uzivao sam.To je valjda i htjela, stvarala mi je te slike u glavi a onda se nabadala na kurac tako da sam osjetio uzivanje dok sam ih zamisljao.

NASTAVAK PRIČE JE NA STRANICI BROJ 5 ——>

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*