Učiteljica bosanskog

Svi su mi se snovi ispunili kada sam vidio kako joj po divnimguzovima moja sperma tece. Ona je hvatal a i I izal a je sa prstiju. Sjela je pogledala me. ja sam bio sav iscrpljen. znojav i crven a ona nista, tek tada sam skontao da je sve bilo smisljeno. Rekla mi je: Vidjela sam na casovima kako ti se kruti kad ja prodjem i odlucila te napaliti toliko da me pojebes k’o pravo kurvu”. Ja sam u nju gledao zapanjen. Ona se samosmjeskala i rekla „jel- ti drago sto si se prvi put. Ja sam samo pogledao i rekao nkako si znala” a ona rece „vidjelo se. cula sam u hodniku da te neke cure hoce pa rekoh da ih preduhitrim. Dobra ti kurcina”.

Ja sam krenuo da obucem jeans a ona samo me zaustavi i rece „pa nisi gotov sinko”. Rasirila je noge i tad sam vidio njenu novoobrijanu DIVNU PICKU! Ona je rekla da me ne moze pustit a da mi neda picke kad mi je vec dala supalc Ja sam krenuo da ga nabijem a ona rece „stopa, i prvo poce da mi ga pusi k’o prava profesionalka. Gurao sam joj glavu na kurac a ona ga je gutala a onda se digla i rekla „daj mi jezik u supale. Nisam mogao vjerovati sta je htjela aIi sam slusao k’o robot, poceo sam joj lizati anus i osjetio kako lizem sopstvenu spermu! Ona je rekla „tako sine samo nastavi lizi dupe uciteljice”.

Ja sam sve obl izao i polizao joj sve dijelove dupeta. Eto kada sam ga sanjao dobio sam ga! A onda mi je rekla da polizem picku. Poceo sam lizati i gurati jezik a ona me nabijala rukama. Njeni sokovi su silazili niz moje lice i osjetio sam miris picke po prvi put. Nema vrijeme je i da moj kuro osjeti. Rekao sam „dosta”
a ona rece „jeste, daj mi ga”. ja sam joj ga nabija a ona legla na stol i poceo sam joj ga nabijat k’o lud. Bila je izuzetno tjesna i picka joj nije bila ni vruca ni ugodna, ali je bila picka a one me neobjasnjivom snagom gurala na sebe da samga cijelog stavljao i vadio. Napa ljen sam bio sav i poceo ga vadit i stavljat skroz u oba pravca i ogromnom brzinom.

NASTAVAK PRIČE JE NA STRANICI BROJ 4 ——>

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*