Učiteljica bosanskog

ona rece: sta to govoris, NENADE!!!” ali ja sam je poceo ljubiti po vratu i govoriti „zadovoljit cu te zasigurnoa. ona je polahko pocel a popustati i uzivati. dok sam joj gurnuo ruke na picku(na jeans). Ona je pocela stenjati i nije mogla da odoli da me uhvati za debbel i kurac. Pocela ga je stiskat i rekla „hajde hocu te….” ja sam joj svukao majicu i bila je u svom grudnjaku. Tada mi je rascjepala kosulju ispod cega nisam imao nista(kako cu sada kasnije). Pocel a meje ljubiti po tijelu. a onda mi skinula jeans i onda bokserice. Koda se htjela svetit poderala mi je tanke bokserice(i jeans bi da je mogia). Ja sam joj zabio glavu u sise i poceo ih lizati. Ona je skinula grudnjak i pocela mi gurat sise u lice.

Onda je svukla jeans i ispod je imala bijele tange! Uhvatio sam joj predivno dupe ali sam prvi puta htio da joj dam u picku koja je bila skroz vlazna. Onda me odbacila i rekla „u dupe ili nista”. Okrenuosam je i poderao joj tange i onda joj ga zabio u anus!!! Uh kakav osjecaj…(brrrr)! Moj kurac opkoljen njenim divnim mesom. poceo samga zabijati sve dublje a ona je pol ahko stenjala. Pocela me jegrebati za ledja i vikati „jace…JAce…JACEEEEEE” a ja sam joj poceo munjevito vadit i vracat. ona se tresla a ja sam imao neopisiv osjecaj jebajuci je.

PROČITAJTE JOŠ: Ucjenjivanje susjede

Ona je pocela vristat a ja sam k’o mala bebea pl akao! Pocela mi je stezati kurac guznim misicima i dulje ga zadrzavati! Ona je vristala i zaboravila da smo u skoli, tada je NEVJEROVATNO kraj varata prosla druga uciteljica i samo pogledala i nastavila kao da je nista. Vesna je vikala „aj NEno aj AJ AJ AJ AJ AJ poceo sam se priblizavati svrsetku i sve jace joj ga gurati i sve dublje iako je vec pocelo boliti(i nju) jako smo uzivali. Na kraju konacno dosao je ogromni mlaz sperme iz nikada nepojebanog kurca i omokrio njen analni otvor.

NASTAVAK PRIČE JE NA STRANICI BROJ 3 ——>

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*