Učiteljica bosanskog

Ovo se desilo prije 5 godina kada sam imao 17. Isao sam u gimnaziju i bio napaljen k’o konj. No. nisam nikada dobijao picke, a cura mi je bila naka bezvezna. mislim zgodna ali nigdje picke. Uciteljica bosanskog nam je bila izvjesna Vesna. Vesna je bila divna zena. Ustvari, govorila je vrlo sporo i to je iritiralosviju u razredu. sise joj nisu bile velike ali zenstvene. ali to sto je najvise krasilo bilo jediiiivno dupe.

Kada bi obuci svoje jeans ono bi se prevrtalo dok je hodala i palila ama bas svakoga! A narucito mene. Sjedio bih u razredu a nisam mogao nista slusati jer me njeno dupe toliko palilo da sam stalno dobijao erekciju. no pokusavao sam je sakrit ali nije islo. Srecom mislio sam da nije primjetila nikada. Ali. jednog dana se sve izmjenilo. Zavrsio se cas i Vesna me zovnula rekavsi „Neno nisi ovo dobro napis”o”. Mislio sam da sam odlicnu pricu sklopio i to me jako iznenadilo. Imala je bijelu majicu koja je oblikovala njene grudi ali sto je najvaznije imala je svoje jeans koje su me stalno palile.

Njeno dupe u 40-im je bilo ravno ama svakom i iznad mnogih djevojackih dupeta. Rekla je „da pricamo na samo” i zakljucala vrata. Sjela je preko puta mene i pocela mi pricati o greskama u tekstu. sve je bilo ok dok nije ustala da nesto donese. Njeni guzovi su me napalili da jednostavno nisam mogao izdrzat. skocio sam i priljubio svoj kurac od 20cm uz njeno divno dupe i poceo kroz moje i njene jeans da joj ga nabijam. Ona je pocela vikati „pusti meee”. ja sam samo rekao „hocu ti picku hocu ti dupe”.

NASTAVAK PRIČE JE NA STRANICI BROJ 2 ——>

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*