U rodnom selu mog muža ima napaljenih!

Imam 47 godina, zato što ovisim o imućnom mužu mogu i moram održavati svoj i ovako dobar izgled. Imam čedno lice, velike sise, za svoje godine prilično tanak struk te duge malo jače butine. Spremala sam se da sa mužem idem na zaruke kod njegovog rodaka kojeg baš i nisam najbolje poznavala ali obzirom da su nas pozvali muž je odlučio da idemo. Meni se uopće nije išlo. Naime.to je rodno selo moga muža i ta njegova selendra me nikada nije privlačila.

On je roden na selu ali je uspio u životu a ja sam rodena i odrasla u gradu. On je povremeno posjećivao svoje selo i rodbinu dok mene to uopće nije zanimalo. Nisam voljela selo i sve mi je tamo izgledalo previše prljavo. Blatnjave ceste, ružna dvorišta, kokoši, guske, svinje… Grozila sam se toga. Osim toga bilo mi je glupo da u tom selu još drže do proslava zaruka pa od toga rade narodnu feštu. No došao je dan i trebalo je krenuti. U zadnjem trenutku shvatila sam da su mi sve čarape u drugom stanu i da ću morati obući kčerkine svjetlucave samostojeće čarape a stavila sam i haltere za svaki slučaj a zbog tih haltera sam kćerku svojevremeno kritizirala. Naime imam dvije kćeri.

Starija ima 23 godine a mladu smo dobili dosta godina kasnije pa je razlika medu njima 13 godina. Došli smo na te zaruke, kako se to već zove, i svo vrijeme sam se osjećala kao kurva, što mi je. moram iskreno priznati, pomalo čak i godilo. Na zarukama sam sjedila do jedne sirovine koji je od kad sam sjela do njega nepristojno blenuo u moje butine koje su sijale zbog čarapa a kako mi je suknja bila prilično kratka u jednom momentu i ne htijući otkrila sam kopče haltera.

NASTAVITE ČITATI NA NAREDNOJ STRANICI ——->

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*