TRAŽIM MUŠKARCA SAMO ZA TAJNU VEZU, POŠTO SAM…

Cura se prehladila i nismo se par dana viđali, a u tih par dana zadovoljstvo mi je pružala moja desna ruka, i nije zanimljivo. Trebao mi je se*s i smišljao sam način kako doći do se**a, sjetih se curine najbolje prijateljice Anđele. Napišem Anđeli poruku : Šta se radi? I tako smo se dopisivali pa sam joj rekao kako je Ivana prehlađena i da mi fali se*s te da mi je dosadilo samozadovoljavat se na što mi je Anđela odgovorila da se možemo viditi večeras kod nje jer će joj roditelji ići na svadbu pa će biti kući sama. Odgovorih joj : drago mi je da smo se razumjeli i da se vidimo večeras te nadodao : neka ovo ostane među nama.

Curi sam napisao da ujutro imam obaveza i da se trebam ustati ranije tako da ću ranije i na spavanje te joj poželio laku noć. Krenio sam pod tuš i spremati se. Zaputio sam se do Anđele. Pozvonih joj na vrata, otvorila mi je u čipkastom ljubičastom grudnjaku i tangama. Ušao sam u stan, prišao uz Anđelu te je poljubio u obraz, uzvratila mi je poljubac,uzela za ruku i krenila prema sobi. U sobi su gorile svijeće na svakom kutu sobe po jedna svijeća.

Anđela se stisnula uz mene i počela me ljubiti, jezici su nam se ispreplitali, nastavila me ljubiti po vratu dok sam je mazio po leđima i gu*i. Počela me skidati i u trenu sam bio gol, a ja sam njoj samo grudnjak skinio. Nastavila me ljubiti po vratu pa je usne spuštala preko mojih prsa poljupcima sve do mog ku**a koji je postajao sve tvrđi. Nastavila je Anđela poljupcima obasipati moje prepone zatim je uzela u ruku moj nabrekli k**ac te ga počela ljubiti i lizati.

KLIKNITE NA SLIKU ISPOD DA NASTAVITE ČITATI —–>

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*