TRAŽIM MUŠKARCA SAMO ZA TAJNU VEZU, POŠTO SAM…

Iako kod kuće imam muža koji je ogroman papak ne želim da zna da ga varam sa nekim drugim, jer bih izgubila sve što imam. Ipak on ima sve i nikada nisam ovako živjela niti sam imala kao što pored njega imam. Nije neki muškarac i stvarno je ružan ali eto volim njegov novac i uživam u njemu. Sve bih to sigurno nestalo da zna da imam drugog pored sebe, zato želim pronaći nekoga tko bih mogao izdržati u tajnoj vezi sa mnom da ne dođe do njega. On ionako stalno radi i nema ga po tjedan dana kod kuće i užasno sam usamljena i treba mi baš jedna prava muškarčina koji će mi pokazati gdje je moje mjesto i koji neće stalno govoriti da draga.

Marta, 56 godina: ”Živim sama u svekrvinom stanu, SUPRUG RADI NEKI PROJEKAT u našoj porodičnoj kući!”

Nego da ja govorim da dragi, to kod mog muža nema jer je papak i nekada me podsjeća kao da je peder kako ima neke manire i ponašanje, što god da kažem njemu odgovara i samo govori da draga kako ti kažeš.Mene to užasno nervira i ne volim to jer vidim za pravim muškarcem koji zna kako sa ženom treba, on nije ni u krevetu nešto brzo završi vjerujte mi ne znam da sam uopće spavala sa njim jer ispada kao da je samo on uživao.Ne želim tako hoću muškarca koji će dati sve od sebe da i ja budem zadovoljna i da se baš osjećam pored njega kao prava žena, vjerujem da ima takvih i neće mu sigurno loše biti. Za novac ne moramo brinuti toga imamo na pretek.

Samo neka mi se javi onaj tko misli da bih mogao sa mnom ostvariti svoj san i kojem neće biti problem da budemo tajni ljubavnici bar jedno vrijeme dok ne vidimo kako će to ići. Javite mi se u oglas.

Molim sve koji se odluce javiti da budu uviđajni jer ne mogu sa svima da tipkam i da svima odgovorim.

NASTAVITE ČITATI OGLASE NA SLJEDEĆOJ STRANICI ——>

2 thoughts on “TRAŽIM MUŠKARCA SAMO ZA TAJNU VEZU, POŠTO SAM…

  1. Pozdrav
    “ Samo neka mi se javi onaj tko misli da bih mogao sa mnom ostvariti svoj san i kojem neće biti problem da budemo tajni ljubavnici bar jedno vrijeme dok ne vidimo kako će to ići. Javite mi se u oglas.”
    Evo javljam se na tvoj oglas, budimo diskretni, iskreni, zadovoljni i srećni.
    💋
    Piši, dogovorićemo se sigurno oko svega !

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)