Tražim muškarca koji će da mi ispuni želje! JAVITE SE, PONUDA JE ZA SVE!

Moja žena je veoma privlačna crnka. Ima koji kilogram više, ali dobro joj stoje,čak odaje sliku jako poje*ljive žene. Si*e su joj jaka četvorka, iznenađujući pine i čvrste. Moja nena je zatvorena i veoma ozbiljna, čini se jako konzervativna. Čak ne voli trenutke ni kada joj pričam viceve, priče o preljubama i flertovima naših poznanika je uopšte ne zanimaju. Usavršio sam za ovih 25 godina braka tehniku pa u 99 odsto slučajeva istovremeno svr*avamo.

Tog ljeta otišli smo na more u Igalo, kod naših starih prijatelja. Čekala nas je naša uobičajena soba sa kupatilom, kuhinja je bila zajednička za još jednu sobu. Došli smo u subotu ujutro, smjestili se, popričali srdačno sa domaćinima i otišli na kupanje. Popodne, u sobu do nas smjestio se jedan mladi par iz Sombora. On dvadesetsedmogodišnjak, povisok i lijep momak, ona dvije godine mlađa, sisata mršavica, vršnjakinja naše ćerke. Upoznali smo se, popili večernju kafu i smjestili se svako u svoju sobu. Ali ne lezi vraže…

NAJVIŠE VOLIM S**S NA HAUBI OD AUTOMOBILA, JAVI SE AKO I TI VOLIŠ…

Odmah oko deset uveče čula se škripa kreveta i glasno ječanje mlade Vojvođanke. Uživali su, ali svega desetak minuta. I mi smo reagovali i krenuli sam maženjem. Uzeo sam svoju Nenu na isti način, odozgo,klasika, ali primijetio sam da je bila mnogo vlažnija nego inače. I nakon nepun sat vremena naše mlade komšije započele su ljubavnu igru, ovaj put duže i žešće. Čulo se sve u našoj sobi, pogotovo što smo imali zajednički balkon, a zbog rućine vrata su bila otvorena.
-Ovi su neumorni, rekla je tiho Nena.
-Mladi su , neka se je*u, zato su i došli ovdje, odgovorio sam.

NASTAVITE KLIKOM NA SLIKU ISPOD —->

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*