Tražim ljubavnika jer me muž prevario! JAVI SE, niko neće znati!


Zračio je onom nekom magijom što privlači, pomislila sam – Bože uzbuđuje me dečkov tata, gubi se Iva što prije. I dalje mi nije puštao ruku. Nekom silom sam se približila njemu.
– Jako si lijepa, ja sam uvijek volio crnke, – rekao je i dalje stežući mi ruku, a onda ju je pustio približavajući mi se. – I jako zgodna, – unosio mi se u lice dok je govorio.Magija me obavijala, neko mi je oduzeo sposobnost da mislim, i sve preusmjerio u čisto osjećaj. Ne znam zašto, ali napravila sam korak unazad, ne govoreći ništa. On je napravio korak naprijed.Korak nazad. Korak naprijed. Iza leđa mi je bio samo hladan zid i nisam imala gdje nazad. On je samo podigao ruku i spustio mi je na desnu **u. Prikovao me uz hladan zid, naslonio tijelo potpuno uz moje, a glava mu se nalazila na centimetar od moje. Drhtala sam. Gdje mi je zdrav razum, gdje se izgubio?

Ovo je tata mog dečka. Ruka mu je i dalje držala moju desnu si*u. Disala sam plitko, srce mi je lupalo, bila sam potpuno izgubljena bez kontrole nad pokretima. Magija kojom je zračio je činila svoje i umjesto da se odmaknem, pobjegnem, uradim nešto… samo sam lagano naslonila glavu na zid. Gdje mi je snaga, gdje?

Pomirisao mi je kosu, duboko udahnuo i rekao da predivno mirišem. Ruka mu je počela nježno milovati s**u. Nikada, nikada me niko tako nije dornuo, tako nježno, tako da mi struja teče od bradavice do klitorisa. Disala sam dublje, potpuno gubeći razum. Tiho sam prošaputala: – Molim Vas.
Pitao je: – A šta moliš?

ISKUSNE STARKE SA BALKANA ZA DRUŽENJE…

U glavi mije odzvanjalo da me pusti, ali to nisam mogla izgovoriti. Nisam, jer mi je u p*kici odzvanjalo… pičkica je molila da je ispuni. Spustio je ruku sa moje si*e, oblila me hladnoća, nisam to željela, a onda mi je silovito pocijepao majicu. Odaljio se malo od mene, i smješkajući se rekao: – Eto sada takva ni ne možeš ići.

Majica se držala na dnu, ali sise u brusu su bile otkrivene, pogledima, dodirima. Krenuo je prstom između si*a, prošaputao je: – Divno. – Zvučalo je sarkastično, zbog načina na koji sam ja govorila kako Marko i ja imamo divnu vezu.
– Šta želite? – pitala sam ga, više šapatom nego govorom, neka sila mi i je oduzela i to.
– Uhhh Iva, želim te potpuno od prvog trenutka kada sam te vidio.

KLIKNITE NA SLIKU ISPOD DA NASTAVITE ČITATI —–>

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*