Tražim ljubavnika jer me muž prevario! JAVI SE, niko neće znati!

Imam 23 godine. Prije dvije godine sam upoznala divnog dečka. Zove se Marko, zgodan je, baby face, lijepo mišićav, pametan, simpatičan, nadasve se*y. Upoznali smo se u noćnom izlasku, i svidio mi se jer mi je prišao samouvjeren, siguran u sebe, zabavan. Plesali smo tu noć, malo se ljubili, hemija se pojavila i željela sam sve tu noć.Nažalost na tome je tu noć ostalo, ali izašli smo na dejt odmah sutradan, i tu je počela naša divna veza.Jedinica sam i nemam veliku familiju, jer su mi moji roditelji jedinci, i bilo mi je neobično kada je Marko pričao o svojima.

Bio je najmlađe dijete svoga oca, a jedino u majke. Brak njegovih roditelja je bio majčin prvi, ali očev treći. Otac se oženio još dva puta poslije prerane smrti njegove majke, ali nije imao više djece. Neobično je bilo to što su se sva očeva djeca jako dobro slagala, bez obzira na tri različite majke, ukupno njih devet, i bez obzira na razlike u godinama, jer je najstarije dijete, ujedno najstariji sin imao 47 godina, sljedeći polubrat 45, polusestra 44… pa sve do Marka, koji je imao 26.

Pričalo se i o tome da je moguće da tata ima još djece, ali to nije bilo nigdje službeno prijavljeno. Marko je o ocu uvijek pričao kao o osobi kojoj se najviše divi, i koja mu je uzor u svemu. Pitala sam ga da li kao i otac želi imati tako buran ljubavni život. Rekao je da je to sada nemoguće sve i kada bi želio, jer je našao ljubav svog života. Tada smo se zabavljali već 3 i pol mjeseca. Poslije takve izjave, koja je bila zaista rečena u najozbiljnijem mogućem tonu, pomislila sam i da će me zaprositi, i vjerovatno baš u tom trenutku i bi, ali nije imao prsten. Prijateljice su mi govorile kako sve ide prebrzo, tri i pol mjeseca je premalo za prošnju, ali zaista nam je bilo predivno.

KLIKNITE NA SLIKU ISPOD DA NASTAVITE ČITATI —–>

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*