“ŠUTNULA” MUŽA ZBOG DRUGE ŽENE: Evo kakvo ZADOVOLJSTVO joj ona pruža (FOTO)

Seksualne preferencije spadaju u spektar koji se može menjati iz dana u dan.

Blogerka Sofi Kašia pre nekoliko godina napustila je svog muža, australijskog fudbalera Džerida Kašiju zbog žene koju je upoznala.

Sofi je živela naizgled savršenim bračnim životom sa voljenim mužem i dvoje prelepe dece, ali jedne noći je upoznala ženu i osetila nešto što se nije moglo zanemariti. Tada se svojoj porodici i svetu izjasnila kao biseksualka, a potom je napustila muža kako bi uživala sa svojom devojkom Medi Gerik. Njih dve su sada verene, a Sofi je ostala u odličnim prijateljskim odnosima sa svojim mužem i zajedno odgajaju svoju decu.

Sofi je gostujući u jednom podkastu objasnila da, kada je bila tinejdžerka, nikada nije bila izložena tolikom broju žena koje su otvoreno bile gej ili su istraživale svoju seksualnost sa istim polom. Kada je išla u srednju školu kasnih 90-ih, bilo je veoma retko videti TV seriju koja je istraživala bilo šta izvan strejt veza. Međutim, ako ovih dana dobro pogledate okolo, biseksualnost i homoseksualnost su uobičajene teme u serijama kao što su “Euphoria”, “Elite”, “Grey’s Anatomy” i “Sex Education”.

NASTAVAK TEKSTA NA NAREDNOJ STRANICI ——->

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*