Supruga mi voli da flertuje sa drugim muškarcima!

Samo sam klimnuo glavom i rekao da mora da baš bude grub i da je jako tuca tom kurčinom. Prilazi Jeleni, Marko je guzi. A on je samo prišao. Jelena ga je okrenula, naguzila i krenula guzu da mu liže. Posle dva minuta okrenuo se i nabrekli kurac joj tavio usta. E to je lepota! Moja Jelena se igra sa dva kurca! Kako ga je stavila usta, tako je krenula da a dudla pušačkim usnama i u trenu.

– Mužiću vidi kakav alat ima ovaj bata. On će da me rasturi ovako usku.

Uživala je pušeći mu kurac. Legla je na leđa i Marko je bio izbad nje da je jebe, a Lazaru je pušila kurac tako da je stajao iznad njene glave i gurao kurčinu u duboko grlo. Pet minuta prođe. Pušila mu je kurac predivno i ustala da se naguzi Lazi, a Marku da puši malo. Lazar joj je stavio i pogledao mene i krenuo da mi tuca verenicu. Silovito je ulazio u nju i čuo sam je:

– Joj jebeno je veliki. Joj razvalićeš me! Jebote nisi normalan. Sviđaš mi se, sviđa mi se ta kurčina.

Laza je uhvatio za kukove i tucao govoreći da je ona jedna kurva koja će pušiti kurčeve celu noć i ceo dan.

– Izbacićemo ti Nikolu iz sobe da ne vidi koliko ti je lepo i koliko svršavaš na nas kurvo. Reci da sam bolji od svih jebača i od Nikole mužića tvog!

Jelena je samo stenjala, oci prevrtala i urlikala:

– Jebi me, jebi me i nemoj da staješ. Hoću da me puniš ti, samo ti i niko drugi. Ni Nikola neće moći. Samo ti! Nabi ga do kraja i duboko, hoću da ga osetim u stomaku!

Marko je okrenuo, Lazi je sela na kurac, a Marko je stao iznad gde mu je Jelena rekla:

– Stavi mi ga u dupe i tucaj idiote jedan.
Jebite me, ja sam dobra devojka, samo vaša kurva koja će vam ispunjavati fantazije – vrištala je Jelena.

‘Bacila’ sam oko na tatu od drugarice

Lazar je krenuo da svršava i brzo ustao, kao i Marko jer nije želeo da ga drug isprska. Skinuli su kondome i krenuli Jelenu da zalivaju. Marko je krenuo da joj svršava po sisetinama i faci, a Laza je iskusno nabio kurčinu usta i do poslednje kapi sipao u njena usta.

Prišao sam i krenuo i ja da svršavam po njenim sisama. Otrčala je do kupatila, a mi nazad u dnevni boravak na piće. Marko je morao da ide kući, jer je inače oženjen, a Laza je imao dugu vezu.

– Hoćeš da idemo? – pitao je Marko Lazara.

NASTAVAK PRIČE I JOŠ SLIKA NA NAREDNOJ STRANICI ——>

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*