Sunčica, 48 godina, prelijepa dama traži OZBILJNOG MUŠKARCA ZA VEZU!

Prelijepa Sunčica, 48 godina, traži ozbiljnog muškarca za vezu

O meni…

Zovem se Sunčica, a nadimak mi je Sune. Imam četrdeset i osam godina . Živim u Parizu, u Francuskoj, a rođena sam Makedonka.  Za sebe mogu reći da sam osjećajna i odgovorna osoba koja voli život i sve čari života. Ja sam samostalna osoba, imam dvoje djece. Volim svoju djecu. Moja djeca su moje najveće blago.  Radim kao opšti radnik za jednu kompaniju. O tome želim razgovarati prilikom upoznavanja. Moj oglas je stvaran, te ostavljam o sebi samo osnovne informacije.

Marta, 56 godina: ”Živim sama u svekrvinom stanu, SUPRUG RADI NEKI PROJEKAT u našoj porodičnoj kući!”

Volim…

Volim život. Neovisna sam i samostalna žena

Volim svoju djecu i za njih živim. Volim da kuham i pripremam različite vrste obroka. Trudim se da lijepo izgledam i da budem dotjerana. Uživam u šetnjama, i one su za mene relaksacija. Sviđa mi se boravak u prirodi. Volim druženje sa prijateljicama uz kafu i priču. Volim iskrene, osjećajne i poštene osobe. Obožavam cvijeće i uzgajam ga.

Tražim…

Osjećajna sam i iskrena osoba, pa tako tražim muškarca koji je osjećajan i iskren i koji voli cijeniti poštenu ženu. U ljubavi sam vijerna i pouzdana. Za početak, tražim muškarca za ozbiljnu vezu. Od njega očekujem da bude vijeran, iskren, pošten i simpatičan. Godine, odgovaraju moje godine, ali mogu i oni stariji do pet godna. Naravno, muškarac mora biti slobodan kako bismo započeli vezu, zatim ozbiljan sa iskrenim namjerama, otvoren za iskrene i direktne razgovore. Ne zanimaju me ženskaroši, oni sa porocima i muškarci koji nemaju stalno zaposlenje.  Javite mi se u oglas pa ćemo dalje stupiti u kontakt.

NASTAVITE ČITATI OGLASE KLIKOM NA SLIKU ISPOD —–>

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)