Stolica visoka, suknjica kratka, a ona preslatka: Otišla u emisiju i gledaoce počastila pogledom na njene gaćice (VIDEO)

“Hajde pu*i!” naredio mi je i ja sam bez reci poslusala. K**ac mu je postajao sve tvrdji sto sam ga vise i jace du*lala. Kad sam ga uhvatila za jaja povukao me je za kosu nagore i naredio da se popnem na njega.Zajahala sam ga i natakla se na njegovu, sad vec dobro tvrdu ku**nu. Nabijala sam se i sad mi je bas bilo lepo, oprostila sam mu sto me je osamario, pocela sam da se trudim da mu bude lepo.

Dok sam ja skakala on me je hvatao za s**e i povremeno mi vukao i uvrtao bradavice. Sad me nije vise bolelo i puno me je p**ilo.
Digla sam glavu uvis i stenjala u zanosu kad me je odjednom jako stegao za si*e. Pogledala sam ga, a on je zmureo i poceo da se grci. Osetila sam kako je krenuo da sv****a u mene. Punio mi je r**icu vrelom sp***om i ja nisam izdrzala. Stresla sam se dok sam i ja svr**vala zajedno sa njim.

ZA 30 EURA RADIM SVE…


Podigao me je sa sebe i uzurbano poceo da se oblaci.
:”Hajde pozuri, obuci se i izlazi vec jednom”, izdrao se na mene. Obukla sam se navrat nanos i posla da otvaram vrata kad me je zadrzao.
“Evo ti za trud, bila si dobra, potrazicu te opet.” Strpao mi je nesto u ruku dok sam izlazila iz auta.

NASTAVITE ČITATI I GLEDATI KLIKOM NA SLIKU ISPOD —–>

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*