STARIJA SESTRA MI ŠALJE PROVOKATIVNE SLIKE! ŠTA DA RADIM?

 Ne, ne idem nigdje, pusti me… – odgurnula sam je prilicno jako, zbog cega je gotovo izgubila ravnotezu. Stajala je tako nasred podija gledajuci u mene, bez ikakve ideje sto da napravi, a ja sam se okrenula od nje i doplesala senzualno i izazovno do separea. Popela sam se jednom od deckiju na krilo opkoracivsi ga, na koljenima na klupi separea, i pocela lap dance trljajuci se u njegove prepone.

Pogledala sam na podij, Vesna je jos uvijek stajala na istom mjestu, upitno me gledavsi, pogledom koji me molio da prestanem i izadjem s njom. Nasmjesila sam joj se, namignula i obizala se pohotno, pa se polako prebacila u krilo drugog. Haljinica mi se vec zadigla, a crna tanka tkanina tangi ionako je jako malo skrivala od moje okrugle, glatke guze koja je mijesala u ritmu glazbe, dok sam se trljala o prepone drugog decka ciji sam tvrdi kurac u hlacama jasno osjecala.

Bila sam vec prilicno mokra i napaljena. Plesuci u krilo drugoga pocela sam se naizmjenicno ljubiti sa ostalom dvojicom, dok me ovaj kojem sam sjedila u krilu uhvatio za guzu, stiscuci ju i gurajuci me sve vise i jace na sebe. Krajickom oka sam primjetila da nas sve vise ljudi gleda, ali nije me bilo briga.

NASTAVITE ČITATI NA NAREDNOJ STRANICI ——>

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*