SPLIĆANKA U VRUĆEM IZDANJU NA PLAŽI: Ovo što radi ne vidi se svaki dan!

Propala veza

– Kad je došla zima, bilo mi je baš teško. Tada sam počela da se prodajem po ulici, onako mlada, tek uzela petnaestu, imala sam dosta mušterija i mogla sam da platim sobicu da mogu da prespavam.Tada sam se prvi put zaljubila, taj momak me je odveo kući, mislila sam da me je krenulo u životu. I dalje sam radila na štajgi, donosila sam mu sve što zaradim, ali brzo je pokazao svoje pravo lice. Mnogo je pio, dovodio je druge žene i nisam to više htela da trpim. Jednom smo se potukli, dobila sam dobre batine, ali ni on nije dobro prošao, i dan-danas nosi ožiljak od daske kojom sam ga mlatnula po licu.

Bijem i ja njih

– Ne dam na sebe, ‘ladno ću se potući ako je frka. Znaš li ti koliko su me puta mušterije napale, obave pos’o pa traže pare nazad, ma šta traže, otimaju. E, ne može majci, nećeš me prevariti, krvavo sam to zaradila, a ti ćeš sad videti svoga boga. Iznenade se kad vide kol’ko sam jaka. Ostale devojke često se vraćaju u modricama i ranama, slabe su, ne umeju da se odbrane, i još ostanu bez ičega.Policija nas ponižava

Bojim se jedino murije, kad naiđu, spasavaj se ko može, prvo nas izmlate i ispsuju, pa nas naguraju u maricu i pravac u pritvor. Kurvanje za lovu kod nas je zakonom zabranjeno, moraš da se paziš, ali nekad te iznenade, ko da padnu s neba. Uglavnom nas puštaju posle tri dana, dok smo tamo, tuku nas kao volove u kupusu, govore nam svašta, da smo prljave i smrdljive, da smo ološ koji neće da radi, da smo sramota za ovaj svet. A gde da nađem posao, nemam školu, ko će ovakvu da me primi da radim. Jednog dana ću prestati, sigurno, udaću se, izroditi decu, štajga će biti moja ružna prošlost. Kada? Pa, ne znam, valjda ću sresti nekoga ko će hteti da me voli.

NASTAVITE NA NAREDNOJ STRANICI ——>

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*