SPAVALA SAM SA SVEKROM ZA VREME KARANTINA, MUŽ NAS JE ZAMALO UHVATIO!

Imam strastveni seks sa svekrvom. Oboje znamo da ne bi trebalo, ali oboje uživamo. Imam 34 godine, a moj muž 36 godina. U braku smo pet godina, ali ovih dana nije isti. Trebalo je da stvorimo porodicu do sad, ali to se nije dogodilo. On nije toliko ljubazan i brižan kao nekada, čak ni u krevetu. Moj svekar živi s nama jer pati od depresije i anksioznosti. Ima nekih problema sa svojim brakom i pitao nas može li da ostane sa nama zbog karantina. Ima 62 godine i za te godine dobro izgleda.

Moj muž radi u prehrambenoj industriji i odlazi u duge smene, pa smo njegov otac i ja bili kod kuće i razgovarali o našim problemima u vezi. Osećam se vrlo blisko sa njim i jednog dana iznenada mi je rekao da je zaljubljen u mene. Bila sam zatečena. Znala sam da me voli, ali nikada mi nije dao na pamet kako se zaista oseća. Počeli smo da se ljubimo i to nas je dovelo do seksa. On je neverovatan ljubavnik, veoma promišljen, a seks je bio najbolji koji sam imala vekovima.

Sad sam se zaljubila u njega i nastavili smo našu vezu. Znamo da nije u redu, ali osećamo se dobro i u tome toliko uživamo. Želimo biti zajedno, ali ne možemo . Znam da moj muž nikada ne bi oprostio nijednom od nas kada bi otkrio šta se događa. Jednom nas je skoro uhvatio kada se neočekivano rano vratio kući s posla i bojim se šta bi se moglo dogoditi ako to sazna. Moj se svekar ipak ne boji. Rekao je da čak i ako moj muž to sazna, nije ga briga šta će se dogoditi. On samo želi biti sa mnom i imati dete sa mnom.

NASTAVAK PRIČE JE NA NAREDNOJ STRANICI —->

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*