Spavala Sam Sa Sinom Moje Prijateljice!

Evo, odlučila sam napisati što mi se dogodilo ovih dana. Zovem se Višnja K, imam 37 godina i radim kao medicinska sestra u našem gradu. Živim u zgradi s 10 stanara. Vračajući se kući iz noćnog dežurstva pred samim dolaskom do zgrade počelo mi je biti sila pišati. da sam jedva čekala da stignem do haustora naše zgrade. Stigavši do haustora uletila sam nutra i kako su već svi otišli, djeca u škole a odrasli na posao.

došavši do stepenica zadigla sam suknju koja mi je bila nešto malo iznad koljena tako da sam ju sa lakočom zadigla, i kako sam imala čarape, a ne hulahopke (uglavnom nosim čarape) tako da sam nabrzinu zadigla suknju. maknula gaćice u stranu, čučnula i počela pišati. Kada je potekao prvi mlaz zažmirila sam od olakšanja, pišala sam žmirečki takoda nisam primijetila sina moje prijateljice Sanje, šesnaestogodišnjeg Dražena, koji je gledao kako pišam i pritom natezao svoj nabrekli kurac.

Otvorivši oči ugledala sam kako ga nateže i masturbira svoj uzd ignuti i tvrdi kurac. Vidjevši ga tako malo se zacrvenio, htioje nešto reći, ali se ukočio od strahat a ja sam gledajući u njegov kurac počela osjećati peckanje u utrobi. Pička mi se počela vlažiti. sise nadimati i bradavice krutiti. Kako sam udovica nije mi puno trebalo da se uzbudim, jer dugo nisam u sebi osjetila tvrdi i pravi kurac. Vibrator mi je bio zamjena, ali to nije ono pravo. Digla sam se iz čućećeg položaja, uhvatila Dražena za ruku i odvela ga u svoj stan.

NASTAVITE ČITATI NA NAREDNOJ STRANICI ——->

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*